günaydýn herkese iyi seneler.
Günaydýn ve ÝYÝ Seneler TÜRK MÝLLETÝ
Þu siyasiler olmasa dünya nasýl olurdu acaba?![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
MB nýn her sabah saat 11 de açýklamasý gereken KUR DÜZEYÝ kaldýrýldýmý ? bilgi varmý ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
2021-12-31 Günü Belirlenen Merkez Bankasý Döviz Kurlarý ve Altýn Fiyatlarý (Saat 11:00)
31/12/2021 11:27:20
2021-12-31 Günü Saat 11:00 için Belirlenen Merkez Bankasý Döviz Kurlarý ve altýn fiyatlarý:
öviz Kodu / Cinsi Birim Döviz Cinsi / Saflýk Derecesi Alýþ
EUR/TRY 1 EUR 15,0986
USD/TRY 1 USD 13,3557
GBP/TRY 1 GBP 18,0089
Altýn/TRY 1 gr 995/1000 779,33
Altýn/TRY 1 gr 1000/1000 783,25
Erdoðan: Üretim, istihdam, ihracat tarafýnda iþler yolunda gidiyor
Erdoðan: Bu süreçte önümüze sýkýntýlar da çýkýyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiþ artýþ, aldýðýmýz tedbirlerle dalgalanmayý önemli ölçüde kontrol altýna aldýk
Erdoðan: Yýlbaþýndan itibaren kurun bu hafta baþýndaki gibi makul bir seviyede istikrar kazanacaðýna inanýyoruz
Erdoðan: Þu ikiliyi unutmayacaðýz, güven ve istikrar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Kur üzerinden ülkenin ve milletin felaketi pahasýna haksýz kazanç saðlama niyetinde olanlar bunun bedelini ödemek mecburiyetinde kaldý
Erdoðan: Vatandaþlarýmýzdan açýkladýðýmýz pakete uygun þekilde tasarruflarýný kendi paramýzda tutmalarýný, tüm iþlerini kendi paramýzla yürütmelerini istiyorum ve tavsiye ediyorum
Erdoðan: Faizlerin düþük, kurun istikrarlý ve yatýrýmlarýn arttýðý bir ortam inþa ediyoruz
Erdoðan: Amacýmýz hem iþ insanlarýný hem de vatandaþlarý 1 ay, 6 ay, 1 yýl, 3 yýl sonrasýný görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuþturmaktýr
Erdoðan: Döviz kurunu yatay seyre geçirme ve altýný sisteme kazandýrma sürecini ne kadar hýzlý yürütürsek, enflasyonu ve fahiþ fiyat artýþlarýný kontrol altýna alma mücadelemizde elimiz o derece kuvvetli olur
Erdoðan: Kurda yurt içi talepten kaynaklanan oynaklýðý azaltacak tedbirler aldýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri