Memur ve memur emeklilerinin açýklanan enflasyon farkýyla birlikte alacaklarý zam oraný netleþti. Memur ve memur emeklileri 2022 yýlýnýn ilk 6 ayý için yüzde 25.65 oranýnda zammý hak etmiþ oldu.
Memur ve memur emeklilerinin açýklanan enflasyon farkýyla birlikte alacaklarý zam oraný netleþti. Memur ve memur emeklileri 2022 yýlýnýn ilk 6 ayý için yüzde 25.65 oranýnda zammý hak etmiþ oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
19 yýlda bu tarihi rekor sayýlýr yarý,yarýya açýklansa bile,%36 yýllýk olarak,yani faizi bile solladý,mecbur piyasa faizi bunun üstüne çýkacak,yani faiz sebep deyimi rafa kalkmýþ oluyor.
Ýþçi emekli zamý temmuzda 8.45 yýllýk 36 olduðuna göre fark zamý 27.5 olacak tahmini.
Fenerbahçe : Baþkanýmýz Ali Koç’un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiþtir.
Baþkanýmýzýn genel saðlýk durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Enflasyon 19 yýlýn zirvesine çýktý...Yüzde 36.1...
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Þevket Tezel
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ek zam %22.47
%5 sözleþme zammý toplam :27.47
Reis açýklayacaðý için ?? ek zam gelir. Memur ve emekli enflasyona erdirilmesi yaygarasý baþlar.
Yer Ýmleri