Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Bira 21TL olmuþ.
Her yerde kaçak artacak tahminim.
Sahte içkide.
Bence hiç kullanmamalý yada bulgar yada gürcüye geçip almalý bir þekilde.
Vergiyide baþka yerden toplayýp imam maaþlarýnýda öderler artýk helal vergiyle.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hafýz, vekillerle valiyi kabul etti
Nevþehir Valisi Ýnci Sezer Becel ile AKP milletvekilleri Mustafa Açýkgöz ve Yücel Menekþe, AKP Ýl Baþkaný Ali Kemikkýran, AKP’li Nevþehir Belediye Baþkaný Mehmet Savran ve Türk Kýzýlayý Nevþehir Þube Baþkaný Ercan Civelek anaokulu açýlýþý yaptý. Açýlýþa katýlanlar dua okuyan Hafýz Cemil Usta’ya büyük ilgi gösterdi. Aralarýnda AKP’li vekillerinde de olduðu Vali Becel baþkanlýðýndaki heyetin, Hafýz Usta’ya adeta “bir üst makammýþ” gibi davranmasý dikkat çekti.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
Yattýðýn yerden karýn doyurma ohh mis.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydýnlar
Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer, "Þu anda okullarýn kapatýlmasý söz konusu deðil, süreci yakýndan takip ediyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati:
- Yeni yatýrým ve açýlýmlarla ihracat hedefine ulaþacaðýmýz açýk
- Türkiye ihracat eksenli politikasýna devam edecek
Nebati:
- Cari iþlemlerdeki iyileþme sürüyor
- Yeni ekonomik modelle birlikte düþük cari açýktan cari fazlasýna geçeceðiz
- Ortodoks politikalarý kenara býraktýk
- Bütçe disiplininden taviz vermemek koþuluyla yolumuza devam edeceðiz
Nebati:
- Üretim odaklý, imalat ve ihracata yönelik firmalarý destekleyecek çalýþmalarýmýz var
- Yeter ki üretin, ihracat ve istihdam kalemlerini artýrýn, biz sizi sýrtýmýzda taþýyacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri