Bilim kurulu üyesi Prof Dr Serap Þimþek Yavuz : omicron’un Ýstanbul’da 1. Haftasý bitti 2 hafta sonra ortaya çýkýyor su an yatýþlarda bir kýpýrdanma var ama önümüzdeki süreçte esas durumu göreceðiz . Vaka sayýsýnýn daha da artacaðýný ön görüyoruz . Bu þekilde devam ederse günlük vaka sayýsýnýn 250 bine ulaþmasý pek sürpriz olmaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milli Eðitim Bakaný : Þu an icin yarý yýl tatilini öne almayý veya uzatmayý gerektiren bir durum yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Onlarý aðzýna almak cesaret iþidir,onlar binlerce yýllar vardýr ezilmiþlerin,doðrularýn yanýndadýr,Atatürke teklif götürdükleri,Atatürkün teklifi geri çevirdiðini söylerler,sebep cevaplarý Atatürk gibi biri varsa sorun yok demiþlerdir,yani buna benzer cemiyetler tarih boyunca uyruðumuzda vardýr koruyucu olarak,taki yok olmasý durumunda halkýn o zaman devreye girerler,böyle o þahýsýn dediði gibi abidik,gubidik iþleriylen uðraþmazlar,zaten suçu çok,en son Kýbrýs Savaþýnda gördük bunlarý,ileri bir medeniyetin temsilcileridir sýrrý gizlidir,neyse bende fazla dillendirmeyeyim![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Beþiktaþ : Yapýlan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmýþtýr. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularýmýzýn; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doðrultusunda baþlanmýþtýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri