Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý 17 Aralýk'ta yaptýðý beþinci doðrudan döviz satýþý müdahalesinin büyüklüðünün 2,12 milyar dolar olduðunu duyurdu.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý 17 Aralýk'ta yaptýðý beþinci doðrudan döviz satýþý müdahalesinin büyüklüðünün 2,12 milyar dolar olduðunu duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kazakistan devlet baþkaný; Anayasal düzen yeniden saðlandý, dedi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Bu gece yarýsýndan itibaren motorine 94 kuruþ, benzine ise 63 kuruþ zam bekleniyor.
Katýlýyorum, benzer tahmin yapayým.
2035'de mayyip isimli devlet baþkanýmýz o köprüyü ihale ile mengiz isimli bir "iþ adamý"na verir. Yine o köprüden bir çuval para ile geçilir. Ýhalede alýnan para ise diðer otoyol, köprü, tünel ve þehir hastanelerinin yýllýk ödemesi için kullanýlýr.
Sade vatandaþýn sevineceði bir þey yok. Þekerli vatandaþlar hep tatlý.
Ýç açýcý yazý oldu. [emoji1]![]()
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri