BTCUSD için muhtemel trend seviyeleri
41600 / 35800 /29000...
bu ana coin e alýmlar gelmeden bu piyasanýn düzeleceðide yok gibi görünüyor
BTCUSD için muhtemel trend seviyeleri
41600 / 35800 /29000...
bu ana coin e alýmlar gelmeden bu piyasanýn düzeleceðide yok gibi görünüyor
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Kabataþ Erkek Lisesi'nde Atatürk'e hakaret ederek posterini býçakla parçalayan öðrencilerden M.B, Çaðlayan adliyesinde Cumhuriyet savcýsýnýn yeðeniymiþ.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Büyük birlik partisi baþganý Destici, akp zamlarýndan kurtulmanýn yolunu açýklamýþ.
https://twitter.com/i/status/1480444208628518914
Çözümü kýsaca þu þekilde özetleriz;
Et için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alýp keseceksiniz.
Süt veya yoðurt için, bu partiden kuzu veya toklu aldýðýnýzda sütünden de yoðurt yapacaksýnýz.
Elbise için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alýp keseceksiniz, derisinden yününden elbise yapacaksýnýz.
Okul masrafý için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alýp keseceksiniz, satýp parasý ile.
Uçkur masrafý için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alýp diþimi kontrol edeceksiniz![]()
Af edersiniz ama bu herifin zeka seviyesini ölçseniz, kestiði kuzu veya toklu bir hayvan kadar yoktur. Bu partililer üzülmesin, meclisin ortalamasýnýn altýna inmemiþtir. Þansý var yani.
Siz twitter gönderisini nasýl gömdünüz mesajýnýza yaw, benimki link oldu.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Beyler aranizda mercek nakli yaptiran varmi?
Bir arkadas var goz basi 10 bin dolar verdim gozume yeni mercek taktirdim dedi artik hic yakin uzak sorun olmuyor gorus super dedi
Yani yakin okuma gozlugu yok falan hic derdi kalmamis. Ama ben tam anlayamadim bu kornea naklimi yaptirmis acaba soruyorum kendide bilmiyor
Yer Ýmleri