29 senelik borsacýyým böyle rezalet görmedim,2008 krizinde bile böyle yapmamýþlardý,zaten 70 olan endex 22 olmuþtu önlemsiz þekilde,bunda bedevi parmaðý var galiba ondan,birazda kayýrýyorlar,borsada bedevilerin payý bayaðý yüksek,yakýnda tamamýný alýrlar,zaten bunu bilen arap harici yabancýlar borsaya uðramaz oldu aralýk ayýnda son kýrýntýlarýda satýp tüðdüler,ben bile % delik payýmý 5/1 cývarýna indirdim,çünkü güvensiz,sadece dibe yapýþanlarý takip ediyorum bugünde borsada satýþ bekliyordum ve o yönde oldu,bu düþüþte önceden alamadýklarýmýn birazýný aldýk diðer talimatlarým devre kesiciye takýldý,olsun yarýn düþmeye devam ederse býraktýðýmýz yerden devam ederiz...ytd.

,sadece dibe yapýþanlarý takip ediyorum bugünde borsada satýþ bekliyordum ve o yönde oldu,bu düþüþte önceden alamadýklarýmýn birazýný aldýk diðer talimatlarým devre kesiciye takýldý,olsun yarýn düþmeye devam ederse býraktýðýmýz yerden devam ederiz...ytd.
, Borsa alttan üste kumar yeri oldu çýktý. Nereye yatýrým yapacaðýz, kime güveneceðiz bilen anlatsýn. YTD

Yer Ýmleri