Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatýna 40-45 kuruþ zam bekleniyor
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatýna 40-45 kuruþ zam bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Kurun istikrar kazanmasýyla artýk kimse bu bahaneyle abuk subuk fiyatlandýrma peþinde koþamaz, artýk piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanma yaþanmayacaðýný düþünüyoruz
Erdoðan: Kur gibi enflasyonun üzerindeki köpüðü de kýsa sürede alacaðýmýza inanýyorum
Erdoðan: Turizmde bereketli bir sezonu geride býraktýk, çok daha kazançlý olacaðýna inandýðýmýz yeni sezona hazýrlanýyoruz
Erdoðan: Ekonomide bizi hedeflerimize adým adým yaklaþtýran programýmýzýn sonuçlarýný yaz aylarýna doðru çok daha iyi göreceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kabine Toplantýsý Erdoðan baþkanlýðýnda Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi'nde baþladý. Toplantý sonrasý Erdoðan açýklama yapacak
Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 46 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
Benzine 46 kuruþ zam -AA
Benzine 46 kuruþ zam
ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatýnda gece yarýsýndan geçerli olmak üzere 46 kuruþ zam geldi.
Enerji Petrol Gaz Ýkmal Ýstasyonlarý Ýþveren Sendikasýndan (EPGÝS) alýnan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,66 liradan satýlan benzinin litre fiyatý 14,12 lira olacak.
Benzinin litresi Ýstanbul'da 13,59 liradan 14,05 liraya, Ýzmir'de 13,67 liradan 14,13 liraya çýkacak.
Akaryakýt fiyatlarý, Türkiye'nin de dahil olduðu Akdeniz piyasasýndaki iþlenmiþ ürün fiyatlarýnýn ortalamasý ile dolar kurundaki deðiþiklikler baz alýnarak rafineriler tarafýndan hesaplanýyor.
Bu hesaplama sonucunda daðýtým firmalarýnca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle þirketler ve kentlere göre küçük deðiþiklikler gösterebiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
maþaaalah hiç pas geçmiyor..her hafta duble hatta tripl zamlar geliyor...
almanya bizi kýskanýyor zaten
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri