TCMB : Merkez bankasý politika faizinde deðiþikliðe gitmedi
TCMB : Merkez bankasý politika faizinde deðiþikliðe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Küresel talepteki toparlanma, emtia fiyatlarýndaki yüksek seyir, bazý sektörlerdeki arz kýsýtlarý ve taþýmacýlýk maliyetlerindeki artýþ uluslararasý ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarýnýn yükselmesine yol açmaktadýr
TCMB: Salgýnda yeni varyantlar ve artan jeopolitik riskler, küresel iktisadi faaliyet üzerindeki aþaðý yönlü riskleri canlý tutmakta ve belirsizliklerin artmasýna yol açmaktadýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Gene kandýrýldýk yahu
Hani inecekti?
Hani Nass vardý?
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararasý finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakýndan izleniyor
TCMB: Geliþmiþ ülke merkez bankalarý artan enerji fiyatlarý ve arz-talep uyumsuzluðuna baðlý olarak enflasyonda görülen yükseliþin beklenenden uzun sürebileceðini deðerlendirmektedir
TCMB: Aralýk
- Resmi rezerv varlýklarý aralýkta 111,2 milyar dolar oldu (Önceki 125,6 mlr dolar)
- Döviz varlýklarý aralýkta 64,8 milyar dolar oldu (Önceki 78,5 mlr dolar)
- Altýn cinsinden rezerv varlýklar aralýkta 38,5 milyar dolar oldu (Önceki 39,3 mlr dolar)
TC en büyük özel bankalar olan Ýþ Bankasý, Yapý Kredi, Garanti ve Akbank’ýn 21 Ocak’a kadar Döviz varlýklarýnýn yüzde 10’unu TL çevirmedikleri takdirde yeni zorunlu karþýlýk düzenlemesinden dolayý komisyon ödeyeceklerini ve bunun vergi öncesi kârlarýný etkileyeceðini belirtti.
DÖVÝZÝ ÝÞTE BU BASKI ALTINA ALIYOR DEMEKKÝ..
ANLAÞILIR GÝBÝ DEÐÝL..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri