Ýstanbul Valisi : Alýnan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koþullarý devam etmektedir.Bu nedenle;
Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taþýma ve görevli araçlar dýþýndaki özel araçlarýn trafiðe çýkýþýna müsaade edilmeyecektir.
Ýstanbul Valisi : Alýnan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koþullarý devam etmektedir.Bu nedenle;
Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taþýma ve görevli araçlar dýþýndaki özel araçlarýn trafiðe çýkýþýna müsaade edilmeyecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BOTAÞ : Ýran dahil hiç bir tedarikçimize borcumuz yoktur / Foreks Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Borsa Ýstanbul: BIST 50 Endeksinde 25/01/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açýða satýþ iþlemlerinde yukarý adým kuralýnýn (up-tick rule) uygulanmasý kararlaþtýrýlmýþtýr
Ýyi Günler TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
THY/Üstün: Alýnan karar doðrultusunda Ýstanbul Havalimaný operasyonlarýmýz bu gece 00:00'a kadar durdurulmuþtur
ulaþtýrma bakaný makam aracý ile çýktýðý ankara / istanbul yolundan bolu daðý tünelinden dönmek zorunda kaldý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri