Günümüz hergün kaoslumu geçecek ???,hatýrlamýyorum sabah uyandýðýmda bugünde neþeli olduðumuzu![]()
Günümüz hergün kaoslumu geçecek ???,hatýrlamýyorum sabah uyandýðýmda bugünde neþeli olduðumuzu![]()
Ýstanbul Valisi : Ýlimizde Esenler, Harem ve
tüm cep otogarlardaki çýkýþlar; yarýn (26 Ocak 2022, ÇARÞAMBA) 09.00’a kadar durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine ve Maliye Bakani Nebati: Son günlerdeki olumsuz hava koþullarýndan dolayý 26 Ocak 2022 Çarþamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Deðer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
daha sonra ankara ya geri dönüp askeriyeye ait bir uçakla istanbula gitmiþ..ve ATATÜRK HAVALÝMANINA ÝNMÝÞ
SORU CB na ait 17 tane uçak vardý..neden kullanýlmadý? ankara dan kalkabilecek gibi bir durum yokmuydu
bakan beyin uçaðý inebiliyorsa neden diðer sivil uçaklar ATAÜRK HAVALÝMANINI KULLANAMIYOR ?
MÝLYARLARCA DOLARA MAL OLAN Ýstanbul havalimaný uyarýlmalara raðmaen neden o berbat coðrafyaya yapýldý?
yapýldýysa bile bu coðrafi þartlar neden yeterince göz önüne alýnmadý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýstanbul Valiliði :
![]()
Yer Ýmleri