günaydýnlar alevere delevere dünyasý
günaydýnlar alevere delevere dünyasý
Türk-Ýþ:
-Açlýk sýnýrý Þubat'ta 4.552,56 TL (Önceki 4.249,95 TL)
-Yoksulluk sýnýrý Þubat'ta 15.139,90 TL (Önceki 13.843,50 TL)
-Gýda fiyatlarý Þubat'ta aylýk %7,12 (Önceki %3,71)
-Gýda fiyatlarý Þubat'ta yýllýk %66,38 (Önceki %59,67)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Onceki grafigini koymustum. 2-3 gun dipte surunmus endeks, sonra kimildamis. Tabi ki borsada geriye dogru ornek alinmaz, konjektur degisik olabilir. Ama boyle bir olasik var bence. Ilk gunu de tuttu yani (bugun altina salmazlarsa).
NOT: Geriye donuk baktiklarimdan hicbiri tutmadi simdiye kadar yanliz![]()
günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ukrayna Savunma Bakan Yardýmcýsý Anna Malyar, Rus askerlerinin Ukrayna ordusuna ait bazý araçlarý ele geçirdiðini ve Kiev’e doðru hareket ettiðini bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kontrolmatik: Rusya'daki iþ geliþtirme faaliyetlerimizin ve devam eden sözleþme görüþmelerimizin, þirketimizce tek taraflý olarak durdurulmasýna karar verilmiþtir
Ýngiltere Savunma Bakaný: Biz, Rusya'nýn SWIFT sisteminden çýkarýlmasýný arzu ediyorduk
Fransa Maliye Bakaný: Rusya'yý finansal olarak izole etmek istiyoruz
ZELENSKÝ dünya olanlarý uzaktan seyretmeye devam ediyor..
oturursan amArikanýn, ingiltere nin kucaðýna böyle olur iþte ..yakýnda o koltuðuda alacaklar altýndan
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri