[sýze=3] kývýrmaya baþladý uygar ! Batý
[/sýze]
alman hükümet sözcüsü: Swýft ödeme sisteminin askýya alýnmasý, alman iþ dünyasý üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve çok fazla hazýrlýk gerektirecek
[sýze=3] kývýrmaya baþladý uygar ! Batý
[/sýze]
alman hükümet sözcüsü: Swýft ödeme sisteminin askýya alýnmasý, alman iþ dünyasý üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve çok fazla hazýrlýk gerektirecek
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
bu tayfanýn apartmanlarýndaki bütün daireli alýp
içine göçmen doldurmak mümkün olsa keþke...
bu iþ parayla da yapýlmaz ki, farklý bir kimyasý var...
Memento mori
Galatasaray UEFA Avrupa liginde Barcelona ile eþleþti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Þu anda AB ve batýcý tüm zihniyetler maalesef ciddi, kararlý bir duruþ sergilemediler, hepsi Ukrayna'ya bol bol nasihat çekiyorlar, bu nasihat ile bir yere vermek mümkün deðil, atýlan herhangi bir adým yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ukrayna Devlet Baþkaný Zelenskiy:
- Rus tanklarý insanlara saldýrýrken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardýmda yavaþ kaldý
- Putin'e müzakere masasýnda bir araya gelmeyi öneriyorum
Erdoðan: (NATO toplantýsý) Sýradan bir kýnama cümbüþüne dönmemeli, NATO daha kararlý olmalý
Yer Ýmleri