ABD'nin Ankara Büyükelçiliði geri adým atarak Viyana Sözleþmesi'nin 41'nci maddesine riayet edeceðini duyurdu. -AA
ABD'nin Ankara Büyükelçiliði geri adým atarak Viyana Sözleþmesi'nin 41'nci maddesine riayet edeceðini duyurdu. -AA
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Gavurun
Boyalý kaðýdýna 2.5 trilyon gaymeyi gömmüþ bekliyoruz
bu doðru bi þey deðil
para
yatýrým aracý deðildir.
kriz yokluktan deðil
bolluktan çýkýyor demiþtim
galiba.
e tabi kriz çýkarýlýnca da
ekmek
2.5 lirada olur 3 lirada.
Viyana sözleþmesinin 41. maddesi:
1. Kabul eden Devletin kanunlarýna ve nizamlarýna riayet etmek, ayrýcalýklarýna ve baðýmsýzlýklarýna halel gelmeksizin, bu gibi ayrýcalýklardan ve baðýþýklýklardan yararlanan her þahsýn görevidir. Anýlan Devletin iç iþlerine karýþmamak da bu þahýslarýn keza görevidir.
2. Gönderen Devlet tarafýndan kabul eden Devlet nezdinde yapýlmasý misyonun uhdesine tevdi olunan olunan resmî iþler, kabul eden Devletin Dýþiþleri Bakanlýðý veya mutabýk kalýnacak baþka Bakanlýk ile veya aracýlýðýyla yürütülür.
3. Misyonun binalarý, misyonun bu Sözleþmede belirtilen görevleri veya diðer genel uluslararasý hukuk kurallarý veya gönderen ve kabul eden Devlet arasýnda yürürlükte olan özel anlaþmalar ile baðdaþmayacak bir tarzda kullanýlmaz.
Erdoðan büyükelçilerin açýklamasýný `olumlu' karþýladý: Aa
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Buyur
tutarlýlýk gerekli iþte
tutamayacaðýn arkasýnda duramayacaðýn lafý söylemeyeceksin
Reis..
Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
26/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 44 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ak Parti Sözcüsü Çelik: Diplomatik misyonlarýn Viyana Sözleþmesi'nin 41.maddesine riayet ederek çalýþmalarýný sürdürmesi olumlu karþýlanacaktýr-Bloomberg HT
Yer Ýmleri