Türkiye'de 2021'de %11,0 büyüdü (Beklenti %11,0 büyüme olacaðý yönündeydi)
Türkiye'de 2021'de %11,0 büyüdü (Beklenti %11,0 büyüme olacaðý yönündeydi)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk bakani : 12-18 Þubat arasýnda, 100.000 kiþi içinde bir haftalýk toplam yeni Covid-19 vaka sayýsý il bazýnda neydi? Bilgiler, haftalýk Ýnsidans haritasýnda.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
The UK has announced a ban on transactions involving Russia's Central Bank, in the latest move to cut Moscow's financial institutions off from western markets.
The measures will also ban British financial institutions from transactions with Moscow's finance ministry and its sovereign wealth wealth fund, and officials said it would prevent Russian companies from issuing transferable securities and money market instruments in the UK.
The new sanctions also include further restrictions against Russian financial institutions, measures to strengthen trade restrictions and a move to prevent some banks from "accessing Sterling and clearing payments through the UK."
More sanctions will be announced this week, officials said.
rusya / ukrayna heyetlerinin müzakere masasýna oturabilecek olmalarý haberleri ile bist toparladý
USD ve YÜRO da çekilme gözleniyor..
ancak yurtdýþý FTR ler ve DAX kýrmýz..
yurtdýþý bu kadar iyimser bakmýyormu bu habere ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Aselsan +4
Avrupa'da savaþ uçaklarý üretici ve savaþla ilgili þirketler +8 +9
Almanya, savaþ bütçesine geçiyor.
Seviþme savaþ dönemine mi geçildi ?
Ukrayna -Rusya müzakeresinden bir þey çýkma ihtimali, bizim MB'nin faiz artýrma ihtimalinden bile zor.
Bist'te köprüden önce son çýkýþ olabilir mi ?
rusya da enflasyon patlayacak.tahminim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ukrayna cumhurbaþkanlýðý ofisi: Rusya ile müzakerelerin asýl amacý, derhal ateþkes ve rus birliklerinin geri çekilmesi
THY ukrayna da bilet fiyatlarýnýn neden bu kadar yüksek olduðu þeklindeki soruya
bizde fiyatlar arz ve talebe göre belirlenir diye cevap vermiþ
cevaba dikiz![]()
Yer Ýmleri