Alman hükümeti, 2035'e kadar yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçmek istiyor
Kaynak : Anadolu Ajansý
bizde daha 2. nükleeri kime nasýl kurdururuz iþindeyiz
Alman hükümeti, 2035'e kadar yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçmek istiyor
Kaynak : Anadolu Ajansý
bizde daha 2. nükleeri kime nasýl kurdururuz iþindeyiz
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
UKRAYNA DEVLET BAÞKANI ZELENSKIY, RUSYA'YA KARÞI SAVAÞA KATILMAK ÝSTEYEN ASKERÝ TECRÜBEYE SAHÝP TUTUKLARI SERBEST BIRAKACAKLARINI AÇIKLADI
eeee. noldu müzakere masasý ?
görüldüðü gibi tam bir komedya sürüyor..ukrayna canhavli ile batý nýn desteðini almaya çalýþýrýken
diðer yandan silahlanma iþine tam gaz devam ediyor.. eee..batý ve amArika nasýl para kazanacak, deðilmi ama ?
Bakan Nebati:
- Türkiye Ekonomi Modeli ile dengeli ve istikrarlý büyüme eðilimini önümüzdeki dönemde de devam ettireceðiz
- Yatýrýma, üretime ve ihracata odaklanarak, yüksek istihdam saðlayan katma deðerli büyüme hedefimize ulaþacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ateskes olmadi ki. Batinin verdigi silahlar hibe. ABD daha 6 milyar dolarlik yardim paketi cikardi.
Bakan Nebati:
- Makine-teçhizat yatýrýmlarý yüzde 20,5 artarak kuvvetli seyrini sürdürdü
- Çift haneli büyüme yakaladýðýmýz bu dönemi düþük bir cari açýk ile kapatýrken iþsizlik oranýný da önemli ölçüde azalttýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
A Team Of American And British Special Forces Veterans Are Preparing To jo/in Ukraine’s Fight Against Russia
The 10 NATO-trained war veterans are taking up President Volodymyr Zelensky’s offer for people to jo/in a new unit of foreign fighters for Ukraine.
https://haber.sol.org.tr/haber/kriti...li-oldu-327726
Rusya ve Ukrayna heyetleri gün içinde önemli bir görüþme gerçekleþtirecek.
Sputnik'te yer alan habere göre, Ukrayna Devlet Baþkaný Volodimir Zelenskiy’in ofisinden yapýlan açýklamada, Kiev’in, Rusya ile gerçekleþtirilecek müzakerelerde ateþkes saðlanmasýný ve Rusya askerlerinin Ukrayna topraklarýndan geri çekilmesini talep edeceði kaydedildi.
Kremlin:
- Yaptýrýmlar ciddi ancak Rusya'nýn bunlarý telafi etme potansiyeli mevcut
- Yaptýrýmlar konusunda karþý planlarýmýz var ve uyguluyoruz
- (Ukrayna'ya silah tedariki) AB bize düþmanca davranýyor
- Silah tedariki tehlikeli ve istikrarý bozucu
Yer Ýmleri