Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
02/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Oto gazda 61 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
02/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Oto gazda 61 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bisiklet almaktan baþka çare kalmadý.
Korona bahanesi ile ,Eski - Yeni ,Ucuz- pahalý demeden,millete otomobil aldýrdýlar, Þimdi de her akþam , akaryakýtan pompa yapýyorlar..!!
Bu padiþahýn hikayesine benzemeye baþladý...tekrar anlatayým,devamlý padiþahýn biri vezirine halka vergi dayatmasý yaptýrýr sonra halkýn görüntüsünü sorarmýþ,bu epeyce devam etmiþ halk umursamazmýþ,bir gün vezir koþarak padiþahýn huzuruna çýkar,haþmetlim halk zil takýp oynamaya baþlamýþ der,hemen padiþah bütün vergileri indir der,vezir sorar neden der zil takýp oynuyorlar,çok tehlikeli durum kellemi alýr bunlar,ne kadar benzerlik var þimdiki durumlan![]()
Sagolasin, okudum. Comrade Soner dokturmus. Bozayinin sozcusunu de Tayyibin medyasi gibi blokluyorum. Hirsizin hic sucu yok mu.
Finlandiya niye NATO'ya giriyormus... Bir tane saldirgan vaktinde St. Petersburg'a yakinsin, guvenligime tehditsin, sinirlarini 20 km iceri cekeceksin diyor. Kabul etmeyince de Finlandiya'yi isgal ediyor. 200 bin Finli oluyor ama -45 derecede puskurtuyorlar bozayilari tanklarin deliklerinden iceri molotof atarak. Finliler kazaniyor. Sonra da aynen simdiki gibi savas acmadan ozel operasyon diye saldiriyor kaybettigi savastan sonra imzalanan uluslararasi anlasmalari ihlal etmemek icin bozayi. Topraklarinin %10'unu kaybediyor Finliler.
Bunu ABD'ye yikmak yerine Finlilerin yanibasinda boyle bir dengesiz varken kendini korumaya almaya calismasi olarak gormek daha dogru olur bence.
Yer Ýmleri