Siyasetçiler bazen geri dönülemeyen ölümcül hatalar yapýyorlar, ama tek karar verici kendileri.
Ukrayna acý döngüsüne girdi.
Þimdi yaþayanlar ve gelecek nesiller bunun bedelini ödüyor/ödeyecekler.
Peki ne için?
Siyasetçiler bazen geri dönülemeyen ölümcül hatalar yapýyorlar, ama tek karar verici kendileri.
Ukrayna acý döngüsüne girdi.
Þimdi yaþayanlar ve gelecek nesiller bunun bedelini ödüyor/ödeyecekler.
Peki ne için?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Hayýr yanlýþ bir algýlama.
Olanlarý asla savunmuyor ve tasvip te etmiyorum.
Kar_Adam yukarý da çok güzel açýklamýþ, baþkasýnýn ipiyle kuyuya inmeyeceksin.
Taktiksel olarak benzer hatalarý yapýp ülkeni ve insanlarýný yýkýma uðratmayacaksýn.
Kaldý ki Piton hakkýnda ki yorumum da gayet açýk.
Savaþa hayýr diyorum hemen þimdi barýþ......
Çok daha güzel bir dünya kurulabilir, ama farklý zýt gruplarýn ayný amaçlarý hizmet ettikleriyle deðil.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Müslümaný Müslümana kýrdýran
Rusu Rusa kýrdýran kim?
Salak putinde alet oldu oyuna ve gaza geldi.
Batý oyunu uzun sürer netice gorbaçov olmasýnda.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Batýnýn orda burada þurada deðil
bizzat bu yurdumuzda yaptýklarýný
arada kaynamasýn diye SÝYASET baþlýðýnda yazdýk ve yazmaya devam ediyoruz...
Ve o yazdýklarýmýzdan hareketle bizim için Biden, BÝDON oldu...
Bakýyorum burada PUTÝN piton olmuþ...
Arkadaþ neden hareketle bunu yazmýþ mümkünse kalýcý olmasý açýsýndan SÝYASET baþlýðýnda yazabilirse çok memnun oluruz...
kar adam hiç beklenmezdim senden bu duyarlýlýðý, þaþkýn ayný zamanda çok mutluyum...
Moskof ayisinin tarihi guzelliklerle doluydu sanki.
Benim gibileri devlet baskani yapmiyorlar ki.
Bati dusmanlarinin hepsinin internetini keserdim. Hem nemalanacaksin, hem dizeceksin. Bazen ulkelerin komple, bazen de tek tek. Tik... out. Tik... out.. Bazen de tombul parmak! Yok sana internet. Hadi bakalim bedevi gibi guvercinle gonder istedigini...
Mihail Gorbaçov' a ,Sovyetler Birliðini daðýttýran, Ekonomisini batýran, Kadýnlarýný yokluða ve Nataþa olmaya iten de ,Bugünkü Çok geliþmiþ, ( sözde) demokratik,AB-D ,Yaani Batýlý ülkeler degilmiydi..??
Rusya'nýn Afganistan iþgali,Oradaki uyuþturucu pazarýný/ kontrolünü ABD nin elinden almak içindi...
ABD, Berduþ, uyuþmuþ,cahil Taliban peþtunlarina verdi , sattý silahý, Yýllarca Ruslarla savaþtýrdý..
Sonuç;Rusya da Afganistan'da kaybetti, ABD/ Barbarlar kazandý.!!.
Yer Ýmleri