Marduk ben Ruslarýn 1. Planlý Kalkýnma eserlerinden bir fabrikada alýn teri döken bir babanýn oðluyum...
Sana sanýrým buradaki iðdiþ edilmiþ müfredat yetmemiþ ABDde Mcdonaldda garsonluk eðitimi de verilmiþ...
Yancýlarýn bi RUS UÇAÐI daha düþürmeye çalýþýyor burada
söyle o malum ..týlmýþlara .ýçlarýný yýrtsalar JEOPOLÝTÝK onlarý derdest edecek!
Seer,
Görüþmelere gerçekten halkýný düþünen ve o halkýn temsilcileri deðil
bizzat ABDnin aðzýna bakan bi kukla heyet katýlýyor.
Bu þartlarda sonuç alýnmasý mümkün deðil.
ABD bu durumu mümkün olduðu kadar uzatarak Rusyayý dünya kamuoyu huzurunda zaten satýn almýþ olduðu medya ile küçük düþürmek istiyor...
Bu küçük forumda bile ABDnin bize yaptýðý ...efsizlikleri bile unutan ve küfürler edenler amacýnýn en belirgin kanýtý...
Tabii o unutganlarý da unutmayanlar olacak elbet...))
Rusya Baþbakan Yardýmcýsý Alexander Novak : Rus petrolünün yasaklanmasýnýn küresel pazar için "felaket sonuçlara" yol açacaðýný ve petrol fiyatýnýn varil baþýna 300 dolarýn üzerine çýkabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sektorun icinden degilim ama bu aycicegi muhabbetini anlamiyorum
Bu global bir urun. bunun global bir fiyati var
Tamam en buyuk uretici rusya ve ukrayna ama tek uretici onlar degilki daha bir suru var
Nakliyat daha pahali olur tamam ama baz fiyat butun dunyada ayni degilmi? Parayi bastirsinlar baska yerden alsinlar. Bunun Arjantin i var Brezilyasi var varoglu var.
Rostov limaninda durdurulmus gemilere bir sey yapilamaz cunku adamin tepesine SIHA lari yolluyorsun adamda tabi senin gemilere gecis izni vermiyor bunda sasilacak bir sey yok
Burada benim anlamadigim, ulkenin butun aycicek yagi ve bugdayinda Rusya ya ait bir limana bagimli oldugunu biliyorsun neden gidip ayni adamin uzerine kendi urettigin drone lari saliyorsun?
Rusya tahliye olan sivilleri katletmis fotolari gorunce icim ciz etti elinde valiziyke anne cocuk vs . Ayrica ukrynalilarin yogun oldugu bolgeleri bombalayip geciyor ki halki bolgeden tahliye edip atabilsin ve geri gelmesin. Bildigin soykirim.. Putinin dunya siyasetinde iþi bitmis gorunuyor.. bati basini diye bidi bidi yapmaya devam etsin ahmak .. hakliyken haksiz cikarsin boyle.
Son düzenleme : Cyclone.; 08-03-2022 saat: 02:26.
https://www.korkusuz.com.tr/sanki-gu...usmustu-2.html
ABD, Japonya'ya havadan zeytin dalý uzatmýþtý.!!!
Çýkarlarý için gerekmediði halde insanlarý öldürenler, insanlýk suçu iþlemektedir.
Bu iþin batýsý doðusu olmaz.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri