RUSYA MALÝYE BAKANI: DIÞ BORÇLARIMIZI RUBLE OLARAK ÖDEYECEÐÝZ
ister al , ister alma...dolarlarýmý dýþarýya vermeyeceðim diyor..
RUSYA MALÝYE BAKANI: DIÞ BORÇLARIMIZI RUBLE OLARAK ÖDEYECEÐÝZ
ister al , ister alma...dolarlarýmý dýþarýya vermeyeceðim diyor..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Bahçeli : CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu’nun Diyarbakýr ziyareti, yaþanan ibretlik sahneleri, yapýlan ilkesiz açýklamalarý, yaygýnlaþan itibarsýz tavýrlarý deþifre etmekle kalmamýþ, bölücülüðün CHP bünyesine nasýl tutunduðunu belgelemiþ, resmetmiþ ve teyit etmiþtir.
Bahçeli : Tarihsel kökü Diyarbakýr’da kurulan Akkoyunlulara dayanan bir vatan evladý olarak Kýlýçdaroðlu’na benim de sorularým vardýr ve cevabýný almak en doðal hakkýmdýr. Sayýn Kýlýçdaroðlu, madem bu kadar geniþ gönüllü ve hazýr cevapsýn, o zaman hodri meydan.
Bahçeli : PKK, 1978 yýlýnda, Diyarbakýr’ýn Lice Ýlçesi’nin Fis Köyü’nde birinci sözde kongresinde, Marksist-Leninist çizgide büyük Kürdistan’ýn kurulmasýný hedef olarak belirlemiþti. Sayýn Kýlýçdaroðlu, dört parçalý büyük Kürdistan’ýn kurulmasýndan yana mýsýn, deðil misin? Açýkla.
Bahçeli : Terörist Demirtaþ’ýn annesini ziyaret etmeyi düþünüyorsan, hemen arkasýndan Þanlýurfa’ya geçip Ýmralý canisi Abdullah Öcalan’ýn ailesini de ziyaret edip onlarla hasret gidermeyi planlýyor musun? Cevabý uzun uzun vermene gerek yok. Evet/hayýr demeni yeterli kabul edeceðim.
Bahçeli : Sayýn Kýlýçdaroðlu, son sorum þudur: 28 Þubat 2022 tarihinde yuvarlak masa etrafýnda buluþtuðun zillet ortaklarýna baðýmsýz büyük Kürdistan’a taraftar olup olmadýklarýný sorup onlarýn gerçek niyetini, kafalarýnýn içinde saklý duran kanaatlerini öðrenmeyi aklýndan geçiriyor musun?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bahçeli : Kemal Kýlýçdaroðlu’nun Diyarbakýr ziyareti, Türkiye’nin öncülüðünde Antalya Diplomasi Forumu’nda bir araya gelen Rusya Dýþiþleri Bakaný ile Ukrayna Dýþiþleri Bakaný’nýn ateþkes ve barýþ arayýþýný kundaklama giriþimidir ve dýþ baðlantýlý siyasi bir operasyondur.
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bahçeli : Kýlýçdaroðlu hevesin kursaðýnda kalacak. Ýyi habere gelince, inanýyorum ki, Rusya ile Ukrayna arasýnda kalýcý nitelikli çözüm ve barýþ iklimi eninde sonunda tezahür edecek. Taþeronluðunu yaptýðýn çýkarcý dostlarýna söyle, Türkiye’nin önünü hiç kimse kesemeyecek.
Rusya Sanayi Bakaný: Rusya, gübre ihracatýný geçici olarak askýya aldý
Putin:
- (Gübre piyasasý) Gýdalar daha pahalýya yapýlacak
- Eðer Batý Rusya için sorun yaratýrsa, dünya piyasalarý için kaçýnýlmaz sonuçlarý olacak
Rusya MB:
-Bugünden itibaren þirketlerin döviz cinsinden faaliyetine sýnýrlamalar getirildi
-10 Mart'tan itibaren þirketler 5.000 dolar nakit çekebilecek ve sadece yurt dýþý iþ seyahatleri için ödenecek
Putin:
- Batý, ne olursa olsun yaptýrým uygulayacaktý
- Batý'nýn yaptýrýmlarý bazý sorunlar yarattý ama bunlarý çözeceðiz
Putin:
- (Dost olmayan ülkelere) Enerji konusunda yükümlülüklerimize baðlýyýz
- (ABD'nin petrol ihracatýný yasaklamasý) Orada enflasyon artýyor
Ttkom
![]()
Yer Ýmleri