Ha,unutmadan þunu da sorayým..
Yugoslavya diye bir ülke vardý..
Sahi, o ülke þimdi nerede.?
Hangi demokratik ülkelerin (!) askerleri gözetiminde ,Binlerce Bosnalý katledildi.??
Yazmayacaktim, yazayim neyse.
Bu igrenc yaziyi yazani kiniyorum. Bir milletin bagimsizligini kiristiran kariya benzetmek.
Buna "gaslighting" denliyor. Liberal medya bana senelerdir yapiyor ABD'de. Bir cumlesinden anliyorum, fazlasini okumaya bile gerek kalmiyor artik. Kolay gelsin sizlere.
Airbus SE, Avrupa merkezli çok uluslu bir havacýlýk þirketidir. 2019 itibarýyla Airbus, dünyanýn en büyük uçak üreticisi ve en çok uçak sipariþi alan þirketidir. Kurumsal merkezi Hollanda'da bulunan þirketin hisseleri Fransa, Almanya ve Ýspanya'da iþlem görür.
fransa, toulouse kentinde üretiliyor
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Abromovich'in 2 meþhur yatý Türkiye yolunda.
Biri Cezayir'den (Eclipse) diðeri Karadað'dan (Solaris) harekete geçti.
1 milyar $ deðerindeki yatlarý son anda kurtaran Abromovich, mutlak bir golü önledi.![]()
NE DERSÝNÝZ,KISA VADELÝ VUR / KAÇ YAPILABÝLÝRMÝ ?
Smart Güneþ Teknolojileri'nin halkla arz için üç günlük talep toplama süreci bugün baþlýyor
Dünya internet sitesinde yayýnlanan habere göre; Güneþ enerjisi sistemlerinin kurulumu ve fotovoltaik (FV) güneþ paneli üretimi alanýnda faaliyet yürüten Smart Güneþ Teknolojileri'nin halka arz için Sermaye Piyasasý Kurulu'na (SPK) yaptýðý baþvurusu geçen hafta onaylandý. Þirketin halka arzý için talep toplama tarihleri 16-17-18 Mart 2022 olarak belirlendi.
QNB Finansinvest ve TSKB'nin konsorsiyum liderliðinde gerçekleþecek olan halka arzda 25 milyon 500 bin TL nominal deðerdeki paylar sermaye artýþý kapsamýnda, 6 milyon 340 bin TL nominal deðerdeki paylar ortak satýþý kapsamýnda satýþa sunulacak. Fazla talep gelmesi halinde Smart Holding'in sahip olduðu 6 milyon 368 bin TL nominal deðerli paylarýn ek satýþý gerçekleþtirilecek.
Halka arzda satýþa sunulacak paylarýn yüzde 20'si bireysel yatýrýmcýlar, yüzde 39'u yüksek baþvurulu yatýrýmcýlar, yüzde 40 oranýndaki kýsmý yurt içi kurumsal yatýrýmcýlar ve yüzde 1 oranýndaki kýsmý ise grup çalýþanlarý grubuna tahsis edildi. Bireysel yatýrýmcýlar en çok bin adet, yüksek baþvurulu yatýrýmcýlar ise en az 1.001 adet ile baþvuru yapabilecek. Her iki gruba da 'oransal' daðýtým yapýlacak.
https://www.dunya.com/sirketler/smar...-haberi-652119
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ilýmlý Ýslamcýlar hala piyasada
Uyanamazsak
Ýran Cumhurbaþkaný Ahmedinejat demiþ.
Bizi 3 e suudileri 4 e Ýraný da 6 ya bölme planlarý hala devrede.
pkk baðlamýnda yaptýklarýda belli abd nin.
asýl ve öz düþman abd yanýnda rusya karý koca iþleride beni sarmaz ve anlamam
Benle olurken baþkasýyla iliþki yada diyolog yapaný bende kovarým.Selamda vermem bir daha.
2. Cumhuriyetçilerde ******** yabancý ülke ajanlarýdýr.
Benim demem batý hep bir planla hareket ediyor.Dalgaya düþmeden ona karþý koyacak ülkelerde uzun vadeli planlar yapmalý.
Birileri tüm dünyaya hakim olma peþinde.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri