ALMANYA MALÝYE BAKANI: UKRAYNA ÝÇÝN ULUSLARARASI BÝR MARSHALL PLANINA ÝHTÝYACIMIZ VAR
bizede yapmýþlardý bu Meþum planý 1950/60 larda. ben ilkokulda iken bize süt içirirlerdi ( meðerse süttozu imiþ )
ordumuza 2. dünay savaþýnda kullanýlmýþ araç / gereç kakalamýþlardý ( williys jeepler ,rheo kamyonlar vb..)1985 yýlýnda askerliðimi yaparken tabur deposunda o zamanlardan kalan týbbi malzeme vs yede rastlamýþtým.
yani, sözün özü..
UKRAYNA ARTIK ABD / AB SÖMÜRGESÝ OLMA YOLUNDA CÝDDÝ ADIM ATMIÞTIR.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Fransýz perakende devi, diðer markalarýn çekilmesinin ardýndan Rusya'daki iþini geniþletmeyi planlýyor
Fransýz perakende devi Leroy Merlin, Rusya'daki faaliyetlerini durduran diðer markalarýn býraktýðý boþluðu doldurmak için Rus maðazalarýnda sunulan ürünleri geniþletmek istediðini bildirdi.
Telegraph'ýn haberine göre þirket, Rusya'nýn 24 Þubat'ta Ukrayna'yý iþgal etmesinden bu yana satýþlarýn önemli ölçüde arttýðýný bildirdi.
Telegraph'a göre Leroy Merlin, açýklamasýnda þu ifadelere yer verdi. "Bazý þirketlerin piyasadan kaybolmasýndan bu yana, arzýn arttýrýlmasý ve ürün çeþitlerinizin arttýrýlmasý konusundaki önerilerinize açýðýz."
Telegraph gazetesine göre açýklamada "Önümüzdeki üç ila dört ay içinde ithal edilen ürünleri tamamen Rusya'da üretilenlerle deðiþtirmeyi planlýyoruz" denildi.
Leroy Merlin, ayný zamanda spor perakendecisi Decathlon'un da sahibi olan Fransýz perakende þirketleri Association Familiale Mulliez'e ait. Bloomberg'e göre þirketin arkasýndaki Mulliez ailesinin serveti yaklaþýk 45,9 milyar dolar deðerinde.
Leroy Merlin, Rusya'da 112 maðaza iþletiyor, Decathlon'da ise 60'a yakýn Rus maðazasý bulunuyor. The Telegraph'ýn haberine göre, perakendecilerin hiçbiri Rusya'daki faaliyetlerini durdurmadý.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Çalýþma sosyal güvenlik bakaný : "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attýrdýk. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartýþmalarýný anlamlý bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farký ile yaptýk. Bu durumlarda iþçiyi de iþ vereni de düþünmek lazým. Çünkü asgari ücret artarken, iþ verenlerin de maliyeti arttý"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Herhalde iþçi emeklisine verilmeyen %2.5'u unutmadýlar,buda sandýða ek ilave yansýma demek,zaten taþ çatlasa iktiar yavrusuylan %20 alamayacak...Z kuþaðýna guya tuzak hazýrlýyorlar,ama Y görmezden geliniyor
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...di-523104h.htm
DHMÝ
50 60 personel yerleþtirilir.
KPPS puaný yaný sýra sözlü mülakat çok önemlidir.
Yazýn günde 1 uçuþ olur.
Kýþýn haftada 3 uçuþ olur.
Yazýn belki, haftada 1 Düseldorf uçuþu olur
Tokatlýlar yurt dýþýnda genelde neredeler bilmiyorum ama.
Tokatlýlar dolduramýyoruz çünkü saatleri uygun deðil der.
Çok zengin bir ülkeyiz.
Hokus pokus paralar yandý da bitti kül oldu.
Yer Ýmleri