Zafer havaalanýnda, yolcu sayýsýný artýrmak için, Afyon termal tesislerinde, ülkenin en güçlü matematikçilerini bir araya getiren, AKP yönetimi, 1 haftalýk kamp sonrasý, mükemmel bir formül buldu.
Avrupa'dan Eskiþehir'e yapýlan seferler, Afyon'a yönlendirilecek.
Böylece muhaliflerin, her yolcuya 1 görevli düþüyor eleþtirileri bertaraf edilecek.
CHP'liler iddia ediyor.
Kültür ve Turizm Bakan Yardýmcýsý Nadir Alpaslan'ýn 3 maaþýnýn toplamý aylýk 313 bin TL.
Eeeeeeee zeki isen, kaliteli isen, nitelikli isen, Allah veriyor, hatta yaðdýrýyor.
Turizmde boþuna çað atlamadýk.
Böyle cevherler sayesinde.
Kýskanç bu CEHAPE'liler ya......
ABD Baþkaný Biden, Rusya'ya enerjide baðýmlýlýðý azaltmak için bu yýl Avrupa'ya ilave 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaþtýklarýný duyurdu
ABD Baþkaný Biden, Rusya'ya enerjide baðýmlýlýðý azaltmak için bu yýl Avrupa'ya ilave 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaþtýklarýný duyurdu
Kaynak : Anadolu Ajansý
HER SAVAÞIN BÝR EKONOMÝK NEDENÝ VARDIR..
ÝMZA : KONFÝÇYÜS
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
SON DAKÝKA
Petrol ürünleri iþverenleri sendikasý, bugün akaryakýtta zam yapýlmayacaðýný, vatandaþlarýmýzýn gönül rahatlýðýyla, morallerini bozmadan akaryakýt istasyonlarýna gelip, lastiklerinin havasýný kontrol edebileceklerini, WC'de tuvaletlerini yapabileceklerini söyledi. Dün, nasýl, 23,63'den motorin aldýysanýz, bugün de ayný fiyattan alabileceksiniz diyerek sözlerini tamamladý.
25 mart zamsýz akaryakýt günü kutlu olsun.
DÜNYA HALÝ
SkyDrive ve Suzuki, Uçan Otomobil alanýnda iþ birliði yaptý
25/03/2022 12:52:49
SkyDrive ve Suzuki, uçan otomobil faaliyetleri ve teknolojisinde iþ birliði yapýyor. Açýklanan ortaklýk kapsamýnda, iki dünya devi, Hindistan'da uçan otomobilleri geliþtirmeyi, üretmeyi ve pazar oluþturmayý planlýyor.
Otomotiv dünyasýnýn Japon devi Suzuki ile teknolojinin önde gelen þirketlerinden SkyDrive, geleceðin teknolojisini bugünden tasarlamak için bir araya geldi. Elektrikli uçan otomobil geliþtiricisi SkyDrive ile Suzuki ortaklýðý ile uçan otomobil faaliyetleri ve teknolojisinde iþ birliði yapacak. Hindistan'da uçan otomobilleri geliþtirmeyi, üretmeyi ve pazar oluþturmayý planlýyor. SkyDrive ve Suzuki, teknoloji Ar-Ge, üretim ve seri üretim sistemlerinin planlanmasý, öncelikli olarak Hindistan olmak üzere denizaþýrý pazarlarýn geliþtirilmesi ve karbon nötr olma çabalarýnýn teþvik edilmesini içeren faaliyetler ve teknoloji alanlarýnda iþ birliði yapmayý planlýyor.
Yeni Bir Ulaþým Kategorisi Eklenecek
“Müþteriye odaklanarak katma deðerli ürünler geliþtirme” sloganýyla hareket eden Suzuki; otomobil, motosiklet ve dýþtan takma motorlar olmak üzere üç ulaþým kategorisinde ürünler sunuyor. Þirket, hayatla iç içe kalarak ve ulaþým saðlayarak insanlarýn vazgeçilmezi olmayý hedefliyor. SkyDrive ortaklýðý, Suzuki'ye faaliyet alanlarýna dördüncü bir ulaþým kategorisi ekleme, uçan otomobiller keþfetme fýrsatý saðlayacak. SkyDrive, Japonya’nýn Osaka kentindeki 2025 Dünya Fuarý sýrasýnda hava taksi hizmetine baþlamayý ve Japonya'nýn diðer bölgelerinde hizmet vermeyi hedefliyor.
BÝZÝM HALÝMÝZ.
Gayet net bir cümle, siz nasýl anladýnýz?
Rusyanýn, abd nin yada diðerlerinin diye bir ayrým yapmýþ mýyým? Bu forumdaki niyet okuma güdüsü inanýlmaz boyutlara ulaþmýþ. Üstelik doðru da okuyamýyorsunuz.![]()
Herkes duysun anlasýn diye tekrar edeyim;
Dünya nýn neresinde olursa olsun, kim yaparsa yapsýn barbarlýðý yanýna býrakýlmamalý.
Yaptýrýmlarla ilgili sorunuzun muhattabý ben deðilim. Yaptýrýmlarý uygulayanlara sorarsanýz daha doðru olur. Benim fikrimi soruyorsanýz onu da çok net ifade ettim diye düþünüyorum. Yaptýrým yapabilirler mi, yapsalar o kastettiðiniz ülkeler etkilenir mi sorularýný ayrýca konuþabiliriz.
Yer Ýmleri