Kaynanada saðlam çýktý iyi direndi yaw![]()
Kaynanada saðlam çýktý iyi direndi yaw![]()
Geçmiþ olsunRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Gençler cesaretimizi takviye ve
idame eden sizlersiniz.
Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz.
Cumhuriyeti biz kurduk,
onu yükseltecek ve yaþatacak sizsiniz".
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ekimin en güzel günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýmýz kutlu olsun , yaþasýn Cumhuriyet !
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýlelebet izindeyiz !
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kurduðu Cumhuriyet,
baðýmsýzlýðýmýzýn ve egemenliðin kayýtsýz þartsýz Türk Milletine verildiði büyük gün.
Yýkýlmýþ, daðýlmýþ bir ülkede, milli mücadeleyi örgütleyerek zafere ulaþtýran Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduðu Cumhuriyet'i sonsuza dek yaþatmak için mücadeleye devam.
Ey yükselen yeni nesil!
Ýstikbal sizsiniz.
Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve yaþatacak olan sizlersiniz...Mustafa Kemal ATATÜRK
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Rekabet Kurumu : 28.10.2021 tarihinde Rekabet Kurulunca dosyanýn müzakeresi sonucunda;
1. BÝM Birleþik Maðazalar A.Þ.,
2. CarrefourSA Carrefour Sabancý Ticaret Merkezi A.Þ.,
3. Migros Ticaret A.Þ.,
4. Savola Gýda San. ve Tic. A.Þ.,
5. ÞOK Marketler Ticaret A.Þ. ve
6. Yeni Maðazacýlýk A.Þ. (A 101)’nin
4054 sayýlý Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiklerine, dolayýsýyla adý geçen teþebbüslere idari para cezasý verilmesine karar verilmiþtir .
Yer Ýmleri