Kamu-Sen: Ocak ayýnda dört kiþilik bir ailenin masraflarý %14,71 oranýnda zamlandý. Çalýþan tek kiþinin açlýk sýnýrý ise bir önceki aya göre 598,20 TL, %15,60 oranýnda yükseldi ve 4.433,40 lira olarak hesaplandý.
Kamu-Sen: Ocak ayýnda dört kiþilik bir ailenin masraflarý %14,71 oranýnda zamlandý. Çalýþan tek kiþinin açlýk sýnýrý ise bir önceki aya göre 598,20 TL, %15,60 oranýnda yükseldi ve 4.433,40 lira olarak hesaplandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
merhaba..
DÝKKAT
UKRAYNA ÝÞÝNÝ CÝDDÝYE ALIN, HEMDE ÇOK..
PUTÝN : EÐER UKRAYNA DA BÝR HAREKETLÝLÝÐE NEDEN OLURSANIZ ,KARÞILIK VERÝRÝM
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Pust bu dünya.. toplantýlar yapýlýyor, iþgale uðrayacak ülke masada yok. Baþkalarý karar veriyor. Ordun yoksa bu dünyada hiçsin. Barýþ için ordu gerekiyorRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bloomberg te þu an BOSSA YK baþkaný var..
badem
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Fatih Dönmez : Þu anda sadece 7 köyümüzde kesinti söz konusu.
Bakan Dönmez : Yaþanan arýza sayýsýna baktýðýmýzda 10 yýllýk arýza 1 günde oluþtu. 13 ilden buraya bakým-onarým ekibi sevk edildi. Faturalarýn tahsilatýný da 1 ay erteliyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çekoslovak lar için ww2 öncesi yapýlan görüþmelere benziyor. Ingilizler ile almanlar arasýnda. Ha birde fransa vardý gözlemci. Cekoslavaklar orada deðildi. Hitler bu ülkenin bir kýsmýný savaþmadan aldý. Tabi bu onu durdurmadý sonra.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Munich_Agreement
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri