Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Limon bahçesinin çevresinde cinsini bilmediğim bir dişi köpek var, doğduğundan beri tanır ve her gidişimde karınca kararınca karnını doyururum.

Ama hayat ona hiç adil davranmıyor, henüz 1 aylık iken aracın biri yolda kuyruğuna basarak kopmasına sebebiyet vermiş.

Ondan dolayı adını kuyruksuz koydum. Yemeği gördüğünde kuyruğunu sallaması gerekirken kuyruğu olmadığından sallanır ve vücudunun her tarafı oynar çok komik bir görüntüsü olurdu.

Yine de son derece neşeliydi kanı doydu mu ondan mutlusu olmazdı.

Sonra 6 aylık iken bir trafik kazası daha geçirdi neyse ki hafif sıyrıklarla atlattı, sonra aradan biraz daha zaman geçti yemeğini verdikten sonra koşarak uzaklaşırken dikkatsiz aracın biri daha çarptı, 3 gün havlayamadı ama sonra toparlardı.

Bunca badireyi atlattıktan sonra 1,5 yaşına geldiğinde kızgınlık dönemi gelip çattı, kuyruksuz olduğundan dolayı zavallı hemen hemen gelen her erkek köpekle çiftleşmek zorunda kaldı.

Sonra 2 aylık hamilelik süreci yaşadı ve bilmediğim bir yerde doğum yapmış, görenler tam 8 tane yavrusu olduğunu söylediler yavrularda birbirinden şirinmiş.

Ama kaderin daha ona oynayacağı oyunlar yaşatacağı kederler varmış, ya yaşı küçük olduğundan veya bir rahatsızlığından dolayı memeleri yeterince çıkmadığından (sadece 2 tane) yavrularına emdiremediğinden yavrularının hepsini kaybetmiş.

Bu olay yaklaşık 1 ay önce oldu ve kuyruksuz o kadar üzgün ki hala yas tutuyor, ilk 15 gün hiç yemek yemedi, şimdiler de ise sadece ölmemek için yiyor o kadar zayıf ve mutsuz ki, gözlerinde ki hüznü görünce içim parçalanıyor ama elimden de bir şey gelmiyor.

Çok yas tutan insan gördüm ama kuyruksuz gibi kederlisini hiç görmedim..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Limon bahçesinin çevresinde cinsini bilmediğim bir dişi köpek var, doğduğundan beri tanır ve her gidişimde karınca kararınca karnını doyururum.

Ama hayat ona hiç adil davranmıyor, henüz 1 aylık iken aracın biri yolda kuyruğuna basarak kopmasına sebebiyet vermiş.

Ondan dolayı adını kuyruksuz koydum. Yemeği gördüğünde kuyruğunu sallaması gerekirken kuyruğu olmadığından sallanır ve vücudunun her tarafı oynar çok komik bir görüntüsü olurdu.

Sonra 6 aylık iken bir trafik kazası daha geçirdi neyse ki hafif sıyrıklarla atlattı, sonra aradan biraz daha zaman geçti yemeğini verdikten sonra koşarak uzaklaşırken dikkatsiz aracın biri daha çarptı, 3 gün havlayamadı ama sonra toparlardı.

Bunca badireyi atlattıktan sonra 1,5 yaşına geldiğinde kızgınlık dönemi gelip çattı, kuyruksuz olduğundan dolayı zavallı hemen hemen gelen her erkek köpekle çiftleşmek zorunda kaldı.

Sonra 2 aylık hamilelik süreci yaşadı ve bilmediğim bir yerde doğum yapmış, görenler tam 8 tane yavrusu olduğunu söylediler yavrularda birbirinden şirinmiş.

Ama kaderin daha ona oynayacağı oyunlar yaşatacağı kederler varmış, ya yaşı küçük olduğundan veya bir rahatsızlığından dolayı memeleri yeterince çıkmadığından (sadece 2 tane) yavrularına emdiremediğinden yavrularının hepsini kaybetmiş.

Bu olay yaklaşık 1 ay önce oldu ve kuyruksuz o kadar üzgün ki hala yas tutuyor, ilk 15 gün hiç yemek yemedi, şimdiler de ise sadece ölmemek için yiyor o kadar zayıf ve mutsuz ki, gözlerinde ki hüznü görünce içim parçalanıyor ama elimden de bir şey gelmiyor.

Yapabiliyorsanız,
    yakalayıp kısırlaştırın.
    Bu döneminde 1 hafta civarı veterinerde kalıp vitamin takviyesi de yapılırsa
    bundan sonraki hayatı için büyük yardım yapmış olursunuz ...

Limon bahçesinin çevresinde cinsini bilmediğim bir dişi köpek var, doğduğundan beri tanır ve her gidişimde karınca kararınca karnını doyururum.

belediyenin veterinerliğine götürün sokak köpeklerini ücretsiz kısırlaştırıyorlar
    ona yapacağınız en büyük iyilik yemek vermek değil kısırlaştırmaktır
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Yapabiliyorsanız,
    yakalayıp kısırlaştırın.
    Bu döneminde 1 hafta civarı veterinerde kalıp vitamin takviyesi de yapılırsa
    bundan sonraki hayatı için büyük yardım yapmış olursunuz ...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    belediyenin veterinerliğine götürün sokak köpeklerini ücretsiz kısırlaştırıyorlar
    ona yapacağınız en büyük iyilik yemek vermek değil kısırlaştırmaktır
    Günaydın dostlar,

En azından 1 kez çiftleşip yavruları olduktan sonra kısırlaştırmak bana daha mantıklı geliyor.

O zamana kadarda sağlığına kavuşturmak için veterinerden destek alırım.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Günaydın dostlar,

En azından 1 kez çiftleşip yavruları olduktan sonra kısırlaştırmak bana daha mantıklı geliyor.

O zamana kadarda sağlığına kavuşturmak için veterinerden destek alırım.
    Kolay gelsin.

Saygılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Piyasalar FEDin kararını bekliyor

Temkinli hareket etmesi beklenen Fedin faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak, piyasaların hazır olduğu bu kararın sarsıcı bir etki yaratması beklenmiyor.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımı için harekete geçmesi bekleniyor.

Federal Rezerv Açık Piyasa İşlemleri Komitesi (FOMC) bugün uzun süredir beklenen faiz kararını duyuracak.

Uzun bir süre enflasyonun geçici olacağını savunan, bu yüzden bilanço büyüterek likidite yaratmaya devam eden Fed'in, ABD'de enflasyonun yüzde 7.5 ile son 40 yılın zirvesine çıkmasından sonra Rusya-Ukrayna savaşına rağmen faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yıl içinde hemen her FOMC toplantısında faiz artırması beklenmesine karşın analistler, Fed yetkililerinin uzun süredir piyasaları sözlü yönlendirmelerle hazırladığını ve yüzde 0.25'lik faiz artışının sarsıcı etkisinin olmayacağının altını çizdi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...=sol_surmanset

Yorumum ve eleştirim.

Fed uzun zamandır enflasyonda %2 üzerini bekledi ve baz aldı.

Salgın başlayıncada gevşek davrandı.Korktu.

Geç kaldı faiz artırmakta.

Benim beklentim.0.50 baz.

Para bastı ve dünyayı çizgisinden çıkardı.

Toparlamakda zor olacaktır.YTD.

Abd faizini %10 üzeri görürsek bizim ÜLKE ne yapar?

Abd borsaları kar al yaparmı?

Faizmi?Borsamı?Emtiamı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Piyasalar FEDin kararını bekliyor

Temkinli hareket etmesi beklenen Fedin faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak, piyasaların hazır olduğu bu kararın sarsıcı bir etki yaratması beklenmiyor.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımı için harekete geçmesi bekleniyor.

Federal Rezerv Açık Piyasa İşlemleri Komitesi (FOMC) bugün uzun süredir beklenen faiz kararını duyuracak.

Uzun bir süre enflasyonun geçici olacağını savunan, bu yüzden bilanço büyüterek likidite yaratmaya devam eden Fed'in, ABD'de enflasyonun yüzde 7.5 ile son 40 yılın zirvesine çıkmasından sonra Rusya-Ukrayna savaşına rağmen faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yıl içinde hemen her FOMC toplantısında faiz artırması beklenmesine karşın analistler, Fed yetkililerinin uzun süredir piyasaları sözlü yönlendirmelerle hazırladığını ve yüzde 0.25'lik faiz artışının sarsıcı etkisinin olmayacağının altını çizdi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...=sol_surmanset

Yorumum ve eleştirim.

Fed uzun zamandır enflasyonda %2 üzerini bekledi ve baz aldı.

Salgın başlayıncada gevşek davrandı.Korktu.

Geç kaldı faiz artırmakta.

Benim beklentim.0.50 baz.

Para bastı ve dünyayı çizgisinden çıkardı.

Toparlamakda zor olacaktır.YTD.

Abd faizini %10 üzeri görürsek bizim ÜLKE ne yapar?

Abd borsaları kar al yaparmı?

Faizmi?Borsamı?Emtiamı?

https://twitter.com/SantManukyan/status/1503933077776650243?s=20&t=hgtKI2NszkSaZGozyC0XVA

Şant Manukyan'ın bu tweetti belki soruna cevap olabilir.!

Death cross beni hep çok endişelendirir, tabi geri çevirmeleri de mümkün.!!

Benim düşüncem yukarı son bir tepki yükselişi sonra sağlam bir düşüş.

Bol kazançlar.

Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    https://twitter.com/SantManukyan/status/1503933077776650243?s=20&t=hgtKI2NszkSaZGozyC0XVA

Şant Manukyan'ın bu tweetti belki soruna cevap olabilir.!

Death cross beni hep çok endişelendirir, tabi geri çevirmeleri de mümkün.!!

Benim düşüncem yukarı son bir tepki yükselişi sonra sağlam bir düşüş.

Bol kazançlar.

Saygılar
    10% luk bır dusus hem dji hem bist icin son derece makul gıbı gorunuyor... mesele yukselıs nereye kadar surebılır, vırus artık haber bıle yapılmıyor, olası bır ateskes, anlasma olumlu havayı devam ettırır, ıhtımaller cok lakın, cogunlugun bekledıgının hep tersı olmustur. bır daha 1800 ler gorulecektır, ordan donup kalıcı bır yukselıs beklerım ben...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •