
Originally Posted by
KýsaVade
Kamuya açýk alanda yazýyor, fikir beyan ediyor olmanýn sonucu budur.
"12 yýl ayga biriktiren bir arkadaþým 1,7 milyon tl ye yakýn temettü aldý."
diyince, haliyle insanýn aklýna geliyor...
Kaç para yatýrdý? Periyodik olarak mý aldý? Peþin mi yatýrdý? Toplam yatýrým nedir?
Bunlarýn sorulmasý normal. Zaten bugünün parasý ile 10-20M TL'yi tek kalemde bir hisseye yatýrabilecek adamýn ne iþ olur bu topikte?
Emekli baþlýðý burasý. %6x i asgari ücretle çalýþan, maaþý birazcýk artsa "üst gelir dilimi"ne girip daha az maaþ alan, eline biriktirecek 3 kuruþu zor kalan insanlarýn memleketinde.
okuduðunuzu mu anlamýyorsunuz, ben mi anlatamýyorum bilemedim? ..Adam doktor ve her ay maaþýnýn 4 de birini hisseye yatýrýyor...12 senedir...Bu getiri esasen bazý hisselerin getirileri yanýnda devede kulak. Ha birde þu var ister ister inanma..siz bilirsiniz...Zararýda size karýda ...kaldýki burda yazmýyor ,sadece benim arkadaþým..önce doðru okusaydýnýz yazdýklarýmý . dediðim gibi boþ tartýþmalara girmek istemiyorum..çünkü tanýmadýðým insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum.. Üzerinize alýnmatýn..herekese böyle bundan sonra.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri