Originally Posted by
human01
Evet büyük tuzak... Valla pozisyonlarý korumak lazým..Þükür bayaðý yeterli bir portföyüm var.. Ama her ay yine 2-3 sene daha toplayýp öyle ayrýlmalý.Güvenim yok artýk..
Emeklilik dýþýnda geliri olmayan kiþi için dediðin gibi riskli olabilir. Ama evin araban var, emekli maaþý dýþýnda aylýk 15-20 bin de temettü geliri olsa(ya da dolar bazýnda portföyü koruyup, reel olarak bu kadar ek gelir elde edilebilirse) korkacak bir þey yok bence.
Þimdi Çakýr arkadaþ da þu kadar temettü gelirim var diyor, emekli maaþý o gelir yanýnda çerez zaten. Ama yine de ödü patlýyor😊 Yahu korkmayýn bu kadar, yaþ 50 olmuþ, herkes 80 e kadar yaþayacaðýn, üstelik saðlýklý olacaðým gezip tozacaðým diye düþünüyor. Ben de inþ öyle olur diyorum😊
Haa, ben yemem, çoluk çocuða býrakýrým diye düþünüyorsanýz, o da ayrý tercih. Ýmkan varsa birer ev býrakýrým(iþler yolunda giderse), baþka da bir þey býrakmam. Ýþler aksi giderse, o evleri de satar yerim. Bana babamdan kalan köydeki arazileri satmam, o emanetleri yeni nesillere teslim ederim.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri