Sn. Cautionary hayýrlý olsun , saðlýklý uzun ömürler dilerim.
Syg.SM-A536E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Cautionary hayýrlý olsun , saðlýklý uzun ömürler dilerim.
Syg.SM-A536E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunyada 210 ulke var. Turkiye dunyada en erken emeklilik olan ulke. ikinci ulke Dubai oda 55 yas.
Akrabalarim arasinda var 38 yasinda emekli olanlar. Bu son EYT furyasinda 43 yasinda emekli olan akrabalarim var
Dunyanin en haksiz en carpik emeklilik sistemi Turkiyede. Yazik arkadan gelen genclere
Arkadan da sanki altýn nesil geliyor . Þu kliþelerden bir kurtulsak keþke. Biri gençlere yazýk olacak dedi ya tüm kabak eytlilere patladý. Yarýn bugün ülke iþgal edilse eytlillerden bilecekler. Efendim ömer Asaf hakkýnýn yendiðini düþünüyor o yüzden düþmana kurþun atmayý reddediyor. Eðer o genç, adamsa zaten düzeni deðiþtirir , hakkýný söke söke alýr. Bizden evcelkiler de bize harika bir ülke býrakmadýlar, darbe ülkesinde büyüdük ama büyüklerimize biz sizin faturanýzý ödüyoruz demedik , elimizden geleni yaptýk, yaklaþtýk ama olmadý. Kusura bakmasýnlar hiç bir kuþaða verecek hesabým yok benim.
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
aynen öyle.tüm hayat tercihlerini ve hayatlarýný siyasetçilerin verdiði/vereceði avantalarla yaþayan ciddi bir kitle varken sanki tüm suç eyt lilerdeymiþ gibi anlatanlara ayar oluyorum. eyt emekli dilekçemi verdiðimde 8000 gün üzerinde prim günüm vardý, halen de aktif çalýþýyorum. kimin geleceðini çalmýþým? keþke alttan iyi bir nesil gelse de benim yaptýðým iþi yapsa, onlara devredebileceðim tecrübeleri devredip beni koltuðumdan etse.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri