Þubeden þubeye deðiþebilir...Ben 6 Mart 2023 tarihinde borçsuz baþvurdum...Hala dosyam iþleme alýnmamýþ...Ama bende hem SGK hem Bagkur ve 2 ayrý il ve 3 ayrý Þubede kaydým var....Dosya sicilim kabarýk yani...En son kaydým Türkiye nin en kalabalýk SGK þubesi olan Ýstanbul/Esenyurt Þubesineydi...Bende Ýstanbul dýþýna taþýndým....Ne telefon nede emaillere cevap vermiyorlar...En son santrale baðlandým...durumu izah ettim....Bu þubede senin gibi daha binlerce maðdur var dedi ve telefonu kapattý.....Muhtemelen o memur yapýlan son zam ile Asgari ücretin 3 katý kadar maaþ alacak..
Þubat ayýnda zaten Ýstanbula gideceðim....O zaman kendim þubeye gidip soracaðým..Geçen ayýn baþýnda Yaþadýðým ilde Gittiðim SGK þubesindeki yetkili memurun bana söylediði ; Bütün EYT emeklilik iþlemlerinin yýl sonuna kadar bitirilmesi zorunludur söylentiside hikaye çýktý...
Her halde emekliliðim bana Mart 2024 seçim müjdesi olacak....Reis iþini biliyor....iþi lastik gibi çekip uzatiyor. Bütün mermileri hemen boþlatmiyor.)

)
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri