Haklýsýnýz. Açýklayalým. 1700÷22tl.=77lt.mazot. (3 plastik bidon.) Önce 2 kat boylamasýna ve enlemesine sürüm. Ardýndan goble çekimi. Ve en son damlamalarýn serilmesi için çapa çekimi yani yerin bastýrýlmasý. Þu an çiçek açma zamaný. Ve aðaç tohur(zeytin) tutacak. Fakat geçen yýl zeytin verimi benim aðaçlarýmda iyi olduðu için bu yýl yok gibi. Genelde zeytinde var yýlý yok yýlý olur. Olmadýðý yýldada ayný iþlemler gelecek yýl için yapýlmak zorundadýr. Yani kazandýðýnýz parayý 24 aya bölmek zorundasýnýz. Ýnanýn samimiyetle söylüyorum her iþte olduðu gibi tarým iþide karþýdan göründüðü gibi deðil. Bazen okuyup memur olmadýðýma piþman oluyorum. Ama buna þükür. Hiç olmazsa kendi iþimdeyim bana karýþan yok görüþen yok diye avunuyorum. Saygýlar
Bende ctesi yazliga gidip gelcem, uc gun kalirim biraz evin cevresindeki topragi beller ve fide lerimi topraga yerlestirim, gecen yil hafta da bir gidip gelirdik eve, hanim in fizik tedavi seanslari vardi. Ama artik git gel zor cunku bir git gel 250tl (4lt/100km mazot hesabi ile bi de)
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yarýn ist-maltepede EYT mitingi var ...Bakalým ne kadar kiþi katýlacak...Tüm EYT liler davetlidir
Büyük çoðunluðu AKP-MHP tabanlý olan bukitle bakalým muahlif tarafa geçecekve gerçekten kime oy vermeyeceklerinin sözünü de tutacaklar mý!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=80NgQ4FgE9U
Buradan EYT Miting canlý yayýn izleyebilirsiniz...
Yer Ýmleri