-

Originally Posted by
1event
Kaç yılından beri borsadan grçiminizi sağlıyorsunuz?
Tamamen meraktan soruyorum. Benimde böyle bir planım varda
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 senedir.ancak 30 senelik borsa geçmişim var.
-

Originally Posted by
servetbey
Gecimini sagla elbette ama ilerki sartlarda ne olur bilinmez bir saglik guvencesi ve emekli maasi iyi olurdu, ayarlamaya calis derim...
öneri için sagol. özel sigorta ve bes ile sorunu çözdüm.yazmamın amacı benden önce yazan arkadaşın durumuna odaklanılmak yerine nasıl geçindiği merak konusu olmuş.burada çeşit çeşit insan ve sorun var. ana konu emeklilik oradan devam...
-
Eyvallah dostum. Hepimize guzel saglikli emeklilikler dilerim..

Originally Posted by
moza80
öneri için sagol. özel sigorta ve bes ile sorunu çözdüm.yazmamın amacı benden önce yazan arkadaşın durumuna odaklanılmak yerine nasıl geçindiği merak konusu olmuş.burada çeşit çeşit insan ve sorun var. ana konu emeklilik oradan devam...
-
-

Originally Posted by
callandor
Sn . callandor çok konuşuluyor , yazılıyor çiziliyor , bakan beyin konuşması bu şekli ile nanik , du bakali nolcek.
-

Originally Posted by
YSFKRM
Sn . callandor çok konuşuluyor , yazılıyor çiziliyor , bakan beyin konuşması bu şekli ile nanik , du bakali nolcek.
bakan açıkça sigortalılık süresi ve prim gün sayısının sabit kalacağını söylüyor.sadece yaşı bekleyenlerin %87 si de özel sektörde çalışıyor demiş.bu ciddi bir kıdem tazminatı sorunu yaratacak diyor ama öte yandan işsizlik oranlarında da dusme sağlar.
sonuc olarak herkesi tatmin etmeyecek ne şiş yansın ne kebap bir formul bulunacak.
-

Originally Posted by
moza80
bakan açıkça sigortalılık süresi ve prim gün sayısının sabit kalacağını söylüyor.sadece yaşı bekleyenlerin %87 si de özel sektörde çalışıyor demiş.bu ciddi bir kıdem tazminatı sorunu yaratacak diyor ama öte yandan işsizlik oranlarında da dusme sağlar.
sonuc olarak herkesi tatmin etmeyecek ne şiş yansın ne kebap bir formul bulunacak.
Güne dokunmayacak 50 yaş barajına çekecek. Şuan 92 giriştiler dahi 53 yaşı bekliyor. 49 veya 50 gibi bir sınır getirecek.
-

Originally Posted by
YSFKRM

Originally Posted by
moza80

Originally Posted by
CAKIR24
Güne dokunmayacak 50 yaş barajına çekecek. Şuan 92 giriştiler dahi 53 yaşı bekliyor. 49 veya 50 gibi bir sınır getirecek.
Selam,
Bakan noktayi koymus. Dagilabiliriz artik:
https://sputniknews.com.tr/20221111/...063338305.html
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri