Sana Alanya’da mutluluklar. Vergi de vermiyorsun artık Tr ye, Almanya’ya hesap sorarsın artık.
Bu arada tatile gelince Almancı dayılar gibi, çıkar cep telefonunu demezsin umarım.
Sana Alanya’da mutluluklar. Vergi de vermiyorsun artık Tr ye, Almanya’ya hesap sorarsın artık.
Bu arada tatile gelince Almancı dayılar gibi, çıkar cep telefonunu demezsin umarım.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Babam 43 de emekli oldu, hiç aklıma gelmedi hakkımı yedin demek. O zaman ki yasaya tabiydi, ona göre emekli oldu. Hak hukuk konusunda da seni beni cebinden çıkarırdı, öyle biriydi rahmetli.
Demagoji yapma diyorsun, ama yaptığın o bile değil. Argümanlar saçma. Biz işe girdiğimizde yürürlükteki iş kanunu neyse ona göre emekli oluyoruz.
Benim oğlum da yeni yasaya tabi, 65 te emekli olur. Ya da gençlere öğretmeye çalıştığım şeyleri babasından bizzat görür vs tasarruf/yatırım bilinci yüksek olur babası gibi erken emekli olur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Ölmüşlere Allah rahmet eylesin.
Bu düzenleme ülkenin ortasına dinamit koyuyor. Demografi babanın zamanındaki gibi değil. Toplum babanın yaşadığı toplum değil.
Insallah hayrını görürsünüz.
Ben fikirlerimi açıkça yazdım. Daha fazla diyecek bir şeyim yok. Hayırlı uğurlu olsun.
Yer İmleri