-
Sizde eger 4A iseniz para miktarinin burada gorebilirsiniz
https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-gu...deme-sorgulama

Originally Posted by
ninel_dlv
Selam bugün öğlen gibi tahsis no gözükmeye başladı. Banka TEB yazmıştım. Banka TEB gözüküyor ama e devlette hiç bir miktar gözükmüyor. Şimdi ne yapmak gerek? Çok teşekkürler..
-
net 18849,93 ise maas 7500
peki bunun acilimi nasil olur dostlar
tahsis no sonu 8 ise maas gunu de 22si gibi
21 gunluk + 15000 olarak mi bakalim

Originally Posted by
CAKIR24
1 iş gününde ödenecek rakamı yayınlamışlar. Aylık başlangıç tarihi 1 Nisan yazıyor. Müracaat 8 Mart. Yatan para kaç günlük bunu çözemedim.
-
18849.93 - 15000 dedim
3849.93 cikti
bunu 21e boldum
183.33 cikti bunu 30 ile carpinca 5499.9 cikti yani nisan ayindaki eksik maas cikiyo sonra bunu tamamliyorlarmis
ne dersiniz buna dostlar

Originally Posted by
servetbey
net 18849,93 ise maas 7500
peki bunun acilimi nasil olur dostlar
tahsis no sonu 8 ise maas gunu de 22si gibi
22 gunluk + 15000 olarak mi bakalim
-
Arkadaş senin maaşın şu kadar diye niye yazmıyorlar millete pozteki saydırıyorlar arkadaş

Originally Posted by
servetbey
18849.93 - 15000 dedim
3849.93 cikti
bunu 21e boldum
183.33 cikti bunu 30 ile carpinca 5499.9 cikti yani nisan ayindaki eksik maas cikiyo sonra bunu tamamliyorlarmis
ne dersiniz buna dostlar
-

Originally Posted by
servetbey
Günlük ödemede birşey gözükmüyor. Bir süre sonra mı çıkıyor? O çıkınca mı Bankaya gitmek gerek?
-
-
Gunluk odeme de toplu miktar cikar, o cikinca banka uygulama da emekli maas transfer gibi bisi bulursaniz ordan bakin tahsis no filan da cikiyo yani o zaman banka havuzdan parayi da cekebiliyor benim kini yarin yapcak MT

Originally Posted by
ey_b
Benim de çıkmıyor.Çiçeği burnunda emekli olduğumuz için mi acaba

Günlük ödeme boş.Aylık bilgisinde banka adı boş,banka şube boş,aylık tutarı boş,birikmiş aylık tutarı 0,ek ödeme tutarı boş,kesinti tutarı 0

Normalde bayram erken ödeme günüm 21 haziran.Acaba 22 sinde edevlette görünür mü ya da bankaya gitsem yatar mı bu ay ?

-
Eyt liler büyük mücadele vererek haklarını aldılar. Sırada kademeli geçiş için emadder ciler var. Emeklilikte adalet derneği. Bu hafta Ankara ya gitmişler ve siyasi partilerle bayağı bir görüşme yapmışlar. Lakin kademeli geçiş için önerdikleri yaş skalası bana hiç gerçekçi gelmedi. 2000 yılı 43 yaşından başlasın artarak devam etsin şeklinde. Eytlilerede de bence 50 yaş sınırı koymaları gerekliydi. Şimdi 1 günle 17 yıl kayboldu muhabbeti başladı. Bir adil çözüm olacak mı pek umudum yok ama 2000 sonrası girişli olarak 2000 yılı girişliler 52 yaş kademeli yükselerek 2008 girişliler 59 yaş sonrası 60 yaş şeklinde bir düzenleme olabilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri