-

Originally Posted by
ey_b
Arkadaşlar 1 Nisan aylık bağlanma tarihi,geçtiğimiz hafta işlemler bitti.Yatan net ödeme 19399 tl.Bu rakamın açılımı nedir? Tahsis son no 2. Aylığım taban aylık.
22 günlük haziran, 30 Mayıs, 30 Nisan yaklaşık 70-72 günlük maaş 19399 yapıyor olabilir. Pazartesi Salı temmuz maaşı yatmalı.
-

Originally Posted by
CAKIR24
22 günlük haziran, 30 Mayıs, 30 Nisan yaklaşık 70-72 günlük maaş 19399 yapıyor olabilir. Pazartesi Salı temmuz maaşı yatmalı.
Tşkler maaşlar ön ödemeli mi yatıyor bir ay sonrası mı yatıyor bu ay? Bir de sizin hesaba ramazan bayramı ikramiyesi dahil midir
-

Originally Posted by
ey_b
Tşkler maaşlar ön ödemeli mi yatıyor bir ay sonrası mı yatıyor bu ay? Bir de sizin hesaba ramazan bayramı ikramiyesi dahil midir
Bende bir kaç gün önce aldım. Pazartesi 70 günlük toplu para geldi, İşbank havuzdan çektik. E devlet 2 gün sonra bir maaş daha var dedi, cuma da onu İşbank havuzdan çektik. Şimdi sgk havuza değil banka hesabına doğrudan yatıracak sanırım 22 temmuza ağustos maaşı yatacak. Evet maaşlar önden ödeniyor. Sgk direk kendisi yatırdığında ikramiye geliyor, ikramiye sorması da banka promosyonu geliyor. İşbank bana 10 bin promosyon söyledi henüz direk yatırma olmadığı için ikramiye ve promosyon ödenmedi.
-

Originally Posted by
CAKIR24
Bende bir kaç gün önce aldım. Pazartesi 70 günlük toplu para geldi, İşbank havuzdan çektik. E devlet 2 gün sonra bir maaş daha var dedi, cuma da onu İşbank havuzdan çektik. Şimdi sgk havuza değil banka hesabına doğrudan yatıracak sanırım 22 temmuza ağustos maaşı yatacak. Evet maaşlar önden ödeniyor. Sgk direk kendisi yatırdığında ikramiye geliyor, ikramiye sorması da banka promosyonu geliyor. İşbank bana 10 bin promosyon söyledi henüz direk yatırma olmadığı için ikramiye ve promosyon ödenmedi.
Haziran 20 si gibi alınan temmuz maaşı mıdır Haziran maaşı mıdır? günlük ödemede toplu para gözüktü Cuma çektim ona Haziran maaşı dahil mi hariç mi anlayamadım. E devletten bir maaş daha olduğunu nerden gördünüz?
-
sgk emeklilik mevzuatını bilen kişiye, bir yakınımın emekliliği adına sorum olacak....
özelden mesaj atabilirmisiniz....
-
Maaşlar ön ödemeli yatıyor.

Originally Posted by
ey_b
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Evet nasilsa secimi almislar niye gunluk 250tl gul gibi maas varken bir de daha yuksege cekelim diceklerdir daha secime cok var beklesinler yil sonu 9 yapariz da olabilir haklisiniz

Originally Posted by
exxcalibur
Hedef ve olması gereken o ama ben hiç ihtimal vermiyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri