Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
16.500,00 10% 133,91 Mn 14.500,00 / 16.500,00
110,00 10% 929.720,00? 110,00 / 110,00
35,42 10% 91,54 Mn 35,42 / 35,42
62,75 9.99% 891,44 Mn 56,20 / 62,75
31,52 9.98% 132,11 Mn 28,44 / 31,52
226,20 -9.97% 2,43 Mr 226,20 / 250,75
297,75 -9.91% 354,88 Mn 297,50 / 329,75
9,40 -7.66% 156,25 Mn 9,25 / 10,32
5,61 -6.5% 190,48 Mn 5,59 / 6,11
19,00 -6.5% 107,77 Mn 18,92 / 21,00
333,00 3.34% 15,44 Mr 321,75 / 339,25
287,75 0.26% 13,40 Mr 282,00 / 292,00
78,45 -0.57% 9,62 Mr 77,70 / 80,25
231,00 -1.7% 9,21 Mr 228,30 / 236,60
14,80 -0.2% 9,20 Mr 14,67 / 15,20
18,70 0.81% 699,98 Mn 18,35 / 19,04
167,00 -4.84% 5,77 Mr 167,00 / 180,40
659,50 1% 3,99 Mr 638,50 / 662,50
98,70 0.77% 503,39 Mn 97,75 / 100,30
111,40 2.11% 299,70 Mn 107,90 / 112,30
31,28 -0.13% 182,51 Mn 30,68 / 31,96
9,78 -0.91% 181,46 Mn 9,70 / 9,97
67,05 2.05% 501,92 Mn 65,50 / 68,35
Sayfa 249/943 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,985 - 1,992 arasý.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ÝSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu lütfen mantýklý þeyler yazýn...her gelen yönetici kendi adamýný beraberinde getirir...yarýn iktidar deðiþince kurumlarýn yöneticileri deðiþecek bu kabak gibi bilinen biþey...o yöneticiler kendilerine daha alt kademede personeller getirecek derken onlar daha alt seviye personel v.s. bu böyledir...böylece kurumlarýn içi temizlenir...

þirket düþünün...CEO deðiþir sonra o kendine göre bir kadro kurar gelen yeni yöneticiler daha alt kadrolarýný kurar ve bir bakmýþsýn þirketin çalýþanlarý büyük oranda deðiþmiþ...karar vericiler en baþta yani...daha alt seviyede çalýþan eleman zaten ne yapabilir...o yöneticilerin istediði gibi çalýþmazsa zaten kýçýna tekme yer...paþa paþa onlarýn istediði gibi çalýþýr...yok derse zaten güle güle denileceðini bilir...

ha bunlar 1 günde olacak þey deðil olamaz da...yavaþ yavaþ zamana yayarak olur...1 gecede bir þirketin veya ülkenin tüm çalýþanlarý kadrolarý ters yüz edilemez elbette...zaten akp de þu an oluþturduðu kadrolarý 1 günde 1 haftada kurmadý...dile kolay 20 yýl...

Alýntý Originally Posted by Zaf.Dogu Yazýyý Oku
    bolcana polemik malzemesi tepside en yukardan servis ediliyorsa...
    biden görüþmesinden beklentileri anca patates..
    turp da büyük.
    hem pazartesi eksi kaç yapýyoruz ?

ps.
    seçimle gidiyorlar hayali mutluluk yaratmýþta.
    2-3 figüran gidince on binlerce sisteme entregre olan ekip te gidecek mi ?
    bu on binler alýn defterler.
    10+ yýl kayýtlý gelin dütün bizi mi diyecekler ?

forumun 35-50 yaþ aralýðýnda olduðunu bilmesem
    liseli talebeler konuþuyor sanýcam.

cumhuriyetin yetiþtirdiði çocuklardan devletin en üstüne uygun görülen ekip bu..
    harbi bu tayfayý orada hangi güç tutuyor ?
    geri saracaklarsa filmi bu kadar emek neden verdiler ?
    ÜYELÝK : KASIM 2006

2.  Alýntý Originally Posted by TÜRKOÐLU Yazýyý Oku
    yahu lütfen mantýklý þeyler yazýn...
    zaten akp de þu an oluþturduðu kadrolarý 1 günde 1 haftada kurmadý...dile kolay 20 yýl...
    bir yirmi yýlda sirkülasyonla temizlemeyle geçecek ?
    ömrüm yetmez muhtemelen ama..
    sorayým genede..

iktidar olunca temiz eller operasyonu filen yapacak kadro var mý ?
    yoksa kýlýçdaroðlu'nun dediði gibi kriminal milat mý kabul ediyoruz..

not: kapýda kallavi enfasyon var..
    göçmenleri beslemeyi unutmasýnlar. muhalefet de unuttu da ondan þey ettim
    anavatanýný yakan adamlar burayý da þey etmesinler

3.  Alýntý Originally Posted by Zaf.Dogu Yazýyý Oku
    bir yirmi yýlda sirkülasyonla temizlemeyle geçecek ?
    ömrüm yetmez muhtemelen ama..
    sorayým genede..

iktidar olunca temiz eller operasyonu filen yapacak kadro var mý ?
    yoksa kýlýçdaroðlu'nun dediði gibi kriminal milat mý kabul ediyoruz..

not: kapýda kallavi enfasyon var..
    göçmenleri beslemeyi unutmasýnlar. muhalefet de unuttu da ondan þey ettim
    anavatanýný yakan adamlar burayý da þey etmesinler
    Dert ettiðiniz þeye bakýn
    VAR
    merak etmeyiniz
    þimdilik
    SÝLÝVRÝDELER
    bir kýsmý da
    yurt dýþýnda
    KAÇAKLAR.

4.  Alýntý Originally Posted by Karaoðlan_ Yazýyý Oku
    SÝLÝVRÝDELER
    KAÇAKLAR.
    heee...
    adnancý/türevleri ve fetullahçý dýþý tutuklu/kaçak kaldý mý?
    kadro madro yok yaðni...
    adem yavuz arslan modu...

Duhul
    Oct 2021
    Ýkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Plato (eflatun) avam siyasete girince çok bozulmuþtu. Siyasetten uzak durdu ýsrarlara raðmen. Kendi okuluna verdi bütün çalýþmasýný. Yalnýz Plato arkadaþýn ideal dediði , istediði yönetim þeklinin de teoride ve pratikte gerek geçmiþte gerek günümüzde , aksayan yönleri var.
    Bunu da benim þerhim olarak zaman damgalý (31 Ekim 2021 Pazar saat 01:25 ) tarihe not düþelim.

6.  Alýntý Originally Posted by Pscyokinesis Yazýyý Oku
    Daha da kötü olur Buna Emin’im .

Bütün kadrolarý yenileri doldurur olur biter ne olacak ki sanki ,

ne oldu belediyelerde misal birisi atandý yeni yönetim tarafýndan altýna bütün samimi arkadaþlarýný koyup iþe baþladý ilk iþ olarak Eskilerde çýkarýlmadý nr oldu kadro þiþti

Bunun tüm memurlarda yapýldýðýný düþünün bir
    Dediklerinize ek olarak; Su milletin yorumlarini okuyorum. Acayip sasiriyorum. Sanki su anki hukumet halkin oylari ile iktidara gelmemis..Sanki ingiliz isgal kuvvetleri…Muhalefet partileride ulkeyi kurtaracak Kuvayi Milliye Gucleridir.

Bu mevcut muhalefet tablosu ile ulkenin duze cikacagini hayal eden varsa bir sey diyemem. En son Ana muhalefet partisi HDP’in kuyruguna takilarak Irak ve Suriye tezkeresine hayir deyip vahim bir hata yapti..…Tezkereyide gectim. Son Karabag savasinda Bazi muhalefet partileri tarafini bile net ortaya koymadilar. Dogu Akdeniz, Kibris gibi ciddi ulusal meselelerde nasil bir dis politika sergileyecegini Allah bilir…..Tipki mevcut iktidarin ilk 10 yillik Bati gudumlu ver kurtul dis politikasi gibi. Kibrisi verdiler direkten dondu. Dogu bolgesini verdiler direkten dondu.
    Karabagin tamami isgal altinda iken, Dogu Anadolu bolgesinden toprak ve soy kirimi tanima talebinde bulunan Ermenistana kapilari actilar. Azerbaycani satip ihanet ettiler. Yetmedi TC nin cumhurbaskani makaminda bulunan zat Erivan’a gidp 2 milyonluk Ermenistan cumhurbaskanin ayaklarin dibine kadar gonderdiler.

Muhalefet cephesi paydaslarina bakiyorsun. Biri Dis politikada Ulkeyi icinden cikilmaz batakliklara batirmis…...Birisi 2002-2013 yillarinin sahte refah doneminin mimarlarindan ve Kemal Dervis’in ciragi…Bir digeri Feto’nun kaset operasyonu ile partinin basina oturtulmus ve partiyi temel kurucu ilkelerinden saptirmis…

Eger IYI parti bu muhalefet cephesinden ayri bir siyasi cizgide mucadele etseydi daha guclu bir konumda olabilirdi diye dusunuyorum.

Ayrica imamoglunun IBB baskanlik perfomansida iyi gitmiyor. Birde Izmir BB ninde ciddi bir borc buyumesi var. iktidar tarafi bunu secime dogru gundeme tasiyacaktir.

Son olarak sunu soyliyebilirim. Eger mevcut iktidar secime dogru ekonomiyi biraz toparlamayi basarirsa bu muhalefet tablosu karsisinda secimi o kadarda kolayca kaybetmez.

Gelecek secimde Halkin tercihi iyi ile kotu arasinda olmayacak. Cunku su anda ulkede oyle bir siyasi tablo yok malesef. Hangisi daha az kotu Hangisi daha cok kotu gibi iki secenek arasinda bir tercih yapacaklar. Onun icin secime katilim orani en dusuk secimlerden biri olacak diye dusunuyorum.
    Son düzenleme : abartin; 31-10-2021 saat: 08:09.

7. Sayýn abartin
    Son paragrafýnýza özellikle katýlýyorum..
    Evet seçime katýlým oranýný azaltacaklar..
    Hatýrlayýnýz Cumhur baþkanlýðý seçimi Ekmeleddin zamaný en az katýlým ile oldu..
    Bu son nesil oy kullanan kuþaðý týpký 90 gençlerine yaptýklarý gibi bazý konularda egale edip katýlmasýný engelleyecekler..
    Özellikle bu oyun peru ve Þili de yapýlmýþ sonuç vermiþ....
    Ergenlere gaz vermiþler oy kullananmayýn diye..videolar sosyal medya çalýþmalarý vs..
    Size diyeceðim tek þey..
    Akepe kendi içinde çatýrdama var..
    Bu net..
    Bir de yanlýþ olana bile doðrudur gibisinden kabullenme ve biat var anlamsýz..
    Dikkat ediniz son zamanlara..
    Benim özellikle kýzdýðým konu..
    Evet Ermenistan dan örnek vermiþsiniz..
    Siz bana gerçek türk düþmaný Ermeni sevici eski feto sever bir gazateciyi neden TRT yönetim kurulu üyesi bizzat kendisi seçerek getirdi eðer bunun cevabýný verirseniz..
    Net oyum akepeye
    Bak bu olayý ciddi diyorum bir açýklayýn..
    Sadece bir örnek benimkisi..
    Bunlarý görünce de insan acaba diyor..
    Bir de bu kadýna vergi vermemiþtik artýk buna da gidiyor..
    Ne diyelim sayenizde mi diyelim
     Alýntý Originally Posted by abartin Yazýyý Oku
    Dediklerinize ek olarak; Su milletin yorumlarini okuyorum. Acayip sasiriyorum. Sanki su anki hukumet halkin oylari ile iktidara gelmemis..Sanki ingiliz isgal kuvvetleri�Muhalefet partileride ulkeyi kurtaracak Kuvayi Milliye Gucleridir.

Bu mevcut muhalefet tablosu ile ulkenin duze cikacagini hayal eden varsa bir sey diyemem. En son Ana muhalefet partisi HDP�in kuyruguna takilarak Irak ve Suriye tezkeresine hayir deyip vahim bir hata yapti..�Tezkereyide gectim. Son Karabag savasinda Bazi muhalefet partileri tarafini bile net ortaya koymadilar. Dogu Akdeniz, Kibris gibi ciddi ulusal meselelerde nasil bir dis politika sergileyecegini Allah bilir�..Tipki mevcut iktidarin ilk 10 yillik Bati gudumlu ver kurtul dis politikasi gibi. Kibrisi verdiler direkten dondu. Dogu bolgesini verdiler direkten dondu.
    Karabagin tamami isgal altinda iken, Dogu Anadolu bolgesinden toprak ve soy kirimi tanima talebinde bulunan Ermenistana kapilari actilar. Azerbaycani satip ihanet ettiler. Yetmedi TC nin cumhurbaskani makaminda bulunan zat Erivan�a gidp 2 milyonluk Ermenistan cumhurbaskanin ayaklarin dibine kadar gonderdiler.

Muhalefet cephesi paydaslarina bakiyorsun. Biri Dis politikada Ulkeyi icinden cikilmaz batakliklara batirmis�...Birisi 2002-2013 yillarinin sahte refah doneminin mimarlarindan ve Kemal Dervis�in ciragi�Bir digeri Feto�nun kaset operasyonu ile partinin basina oturtulmus ve partiyi temel kurucu ilkelerinden saptirmis�

Eger IYI parti bu muhalefet cephesinden ayri bir siyasi cizgide mucadele etseydi daha guclu bir konumda olabilirdi diye dusunuyorum.

Ayrica imamoglunun IBB baskanlik perfomansida iyi gitmiyor. Birde Izmir BB ninde ciddi bir borc buyumesi var. iktidar tarafi bunu secime dogru gundeme tasiyacaktir.

Son olarak sunu soyliyebilirim. Eger mevcut iktidar secime dogru ekonomiyi biraz toparlamayi basarirsa bu muhalefet tablosu karsisinda secimi o kadarda kolayca kaybetmez.

Gelecek secimde Halkin tercihi iyi ile kotu arasinda olmayacak. Cunku su anda ulkede oyle bir siyasi tablo yok malesef. Hangisi daha az kotu Hangisi daha cok kotu gibi iki secenek arasinda bir tercih yapacaklar. Onun icin secime katilim orani en dusuk secimlerden biri olacak diye dusunuyorum.
    M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by abartin Yazýyý Oku
    Dediklerinize ek olarak; Su milletin yorumlarini okuyorum. Acayip sasiriyorum. Sanki su anki hukumet halkin oylari ile iktidara gelmemis..Sanki ingiliz isgal kuvvetleri…Muhalefet partileride ulkeyi kurtaracak Kuvayi Milliye Gucleridir.

Bu mevcut muhalefet tablosu ile ulkenin duze cikacagini hayal eden varsa bir sey diyemem. En son Ana muhalefet partisi HDP’in kuyruguna takilarak Irak ve Suriye tezkeresine hayir deyip vahim bir hata yapti..…Tezkereyide gectim. Son Karabag savasinda Bazi muhalefet partileri tarafini bile net ortaya koymadilar. Dogu Akdeniz, Kibris gibi ciddi ulusal meselelerde nasil bir dis politika sergileyecegini Allah bilir…..Tipki mevcut iktidarin ilk 10 yillik Bati gudumlu ver kurtul dis politikasi gibi. Kibrisi verdiler direkten dondu. Dogu bolgesini verdiler direkten dondu.
    Karabagin tamami isgal altinda iken, Dogu Anadolu bolgesinden toprak ve soy kirimi tanima talebinde bulunan Ermenistana kapilari actilar. Azerbaycani satip ihanet ettiler. Yetmedi TC nin cumhurbaskani makaminda bulunan zat Erivan’a gidp 2 milyonluk Ermenistan cumhurbaskanin ayaklarin dibine kadar gonderdiler.

Muhalefet cephesi paydaslarina bakiyorsun. Biri Dis politikada Ulkeyi icinden cikilmaz batakliklara batirmis…...Birisi 2002-2013 yillarinin sahte refah doneminin mimarlarindan ve Kemal Dervis’in ciragi…Bir digeri Feto’nun kaset operasyonu ile partinin basina oturtulmus ve partiyi temel kurucu ilkelerinden saptirmis…

Napak kardeþ...alternatiflerimizin eksikleri var diye yine akp ye mi verelim.

Þöyle anlatayým durumu, belki daha iyi idrak edersin...ben ve benim gibi düþünen en az bir %50 vardýr...hdp ye zaten oy verenler hariç...ya akp ya hdp deseler hdp ye oy veririz..durumu anla, öyle bir nefret var yani....ya da þöyle söyleyeyim..bu ülke için akp hep den daha zararlý, öyle düþünen bir çoðunluk var.
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

Sayfa 249/943 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •