“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Burada bir çok arkadaşımız para kazanıyor bir o kadarda kaybeden var. Kaybetmek hoş değil ama bazen de iyi tarafından bakmak gerekir. 6 yıldır omurilik felciyim bunun iki üç yılı intihar planlarıyla ve ağlamak ile geçti. Sadece felç olmak ile kalmıyor böbrek taşı ağrısı diş ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. O planlari yaparken kendi halimi beğenmezken fizik tedavide bir kız gördüm o gün hayatım değişti. Bir kız gördüm bildiğiniz kurumuş ağaç gibiydi. Kolu bacağı bir iki parmak kadardı. Kendi halimle kıyaslayınca onun yanında ben maraton koşucusu gibi sağlamdim. Şuan her ne kadar ağrım varsa da hep gülüyorum. Her olaydan gülecek bir şey çıkartırım. Hem gülerim hem de güldürürüm. Belki kaybettiğimiz şeylere değilde sahip olduğunuz şeylere bakın. Çünkü kaybetmiş olduğunuz moral bozukluğu sizin için en büyük engel. Sağlıklı karar vermek için her daim moral gerekir. Sağlıcakla bol kazançlı günler dileğiyle.
F_GARAN %5 yukarıda...
Garanti BBV nin sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz.!
Senaryonun devamını siz çok bilenler yazsın.(ben bıktım artık)
YTD
384 mn teminat tamamlama çağrısı var...
Değişik bir gün olacak muhtemelen...
Yer İmleri