Originally Posted by akcay bbva 1,2 dolardan alıcaktı marta kadar 1,00 a alır gibi... veren olursa alır... 12.22 fiyatta kalmaz marta kadar bu enflasyonla... şimdiden aracılarla topladıysa ve topluyorsa bilemem; o ayrı...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Originally Posted by akcay bbva 1,2 dolardan alıcaktı marta kadar 1,00 dolara alır gibi... adamların söylemi mart ayına kadar süreci bitirmek istiyoruz... para üstüne de çocuğa şeker alır gibi bir şeyler alır bim olur erdemir falan işte
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by akcay bbva 1,2 dolardan alıcaktı marta kadar 1,00 dolara alır gibi... adamların söylemi mart ayına kadar süreci bitirmek istiyoruz... Kafaları varsa mart da şey 15 lirayken alırlar. Tabi alacaklarsa
1681 ALTINDA çanak/kulp onaylanır ve...1644 e kadar düşüş hedefi olur... VOB a ara verdiğimden poz. yok.OBJEKTİF BAKIŞ AÇISIDIR.
Originally Posted by *Bozkurt Akşam baba başganıma söz verdiydim şort tarafına geçebilürüm deye Siftahımızı yapalım bari 1886 dan salladık jetonumuzu, hayırlı uğurlu olsun 1672 flat ne gadden güzel bir gün
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 1672 flat ne gadden güzel bir gün Bugün hakkaten çok bereketli bir gün oldu, üç tur sörf yaptım sindoma abi 1901 den tekrar şort jetonu salladık
Benzine 52 kuruş büyük zam bekleniyor!
Originally Posted by akcay Benzine 52 kuruş büyük zam bekleniyor! Bu zam gerçek enflasyonu ne kadar artırır bilmem ama TÜİK enflasyonunu %0,000000001 civarı artırır. Hatta biraz zorlarlarsa düşürebilir de.
Forum Rules
Yer İmleri