Artan

5,61 10 12:31
36,32 9.99 12:31
8,07 9.95 12:30
31,82 9.95 12:31
5,43 9.92 12:31
Artan Hisseler

Azalan

31,96 -9.97 12:31
142,40 -9.59 12:31
92,35 -7.83 09:55
51,90 -7.24 12:31
14,90 -5.28 12:31
Azalan Hisseler

İşlem

9.458.664.600,25 12:31
7.789.336.193,58 12:31
7.148.853.005,95 12:31
6.575.315.612,23 12:31
6.571.848.130,00 12:31
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..
    yine de büyük tahtaların aşırı alımı sindirmesini izlerken, ikincil tahtaların hareketlenmesi büyük ihtimal
    spot-30 endeks 0.7 artıda
    100-dışı endeks 2.3 artıda

gıda hisseleri dikkatimi çekiyor, favorim kervt..
    hem çarpanları çok cazip, hem ülker grubunun bu şirketi satmak isteğinde olduğunu duydum

2. Bu hükümet olduğu sürece o gruptan ekmek çıkmaz....
    Ne olur bilinmez ama her daim izleme listemde
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    spot-30 endeks 0.7 artıda
    100-dışı endeks 2.3 artıda

gıda hisseleri dikkatimi çekiyor, favorim kervt..
    hem çarpanları çok cazip, hem ülker grubunun bu şirketi satmak isteğinde olduğunu duydum
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu hükümet olduğu sürece o gruptan ekmek çıkmaz....
    Ne olur bilinmez ama her daim izleme listemde

gıda grubu şirketlerinin temel verileri aşağıda.. kerevitaş en düşük ev/ebitda, ve en düşük bir kaç p/e oranından biri, satış büyümesi mükemmel, şok market avantajı vs vs

üstüne bir de satılma hikayesi ekle.. tek geçiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gıda grubu şirketlerinin temel verileri aşağıda.. kerevitaş en düşük ev/ebitda, ve en düşük bir kaç p/e oranından biri, satış büyümesi mükemmel, şok market avantajı vs vs

üstüne bir de satılma hikayesi ekle.. tek geçiyorum

Yan tahtalarda DOAS, AKSA, FRIGO, GSDHO ve CEMTS var bende. FRIGO'nun değerleme rasyoları süper değil ama yıllık cirosu 10M Euro iken 20M Euro ihracat anlaşması yaptı, kârını birkaç katına çıkarmayı garantiledi gibi. GSDHO piyasa değeri kadar kasada döviz var ve navlun gelirleri nedeniyle cirosu $ bazlı ağırlıklı, önümüzdeki bilanço döneminde daha görünür olacak bu durum. DOAS'ta kısa vadede çok beklentim yok ama çip krizi bitince 2022 onun zamanı olacak. AKSA ise orta ve uzun vadeli tuttuğum bir hisse, kimi zaman bakmıyorum bile fiyatına. CEMTS ise çelik dökümcü otomotive çalışıyor rasyoları oldukça olumlu diye aldım, çok fazla yok. CUSAN vardı bir de iyi kar bıraktı ama 3. çeyrek bilanço üzdü biraz. 4. çeyrek takip edeceğim.

Takip listem ise,
    CIMSA
    YKSLN
    AKSEN
    TTRAK
    EGSER
    ISMEN
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Yan tahtalarda DOAS, AKSA, FRIGO, GSDHO ve CEMTS var bende. FRIGO'nun değerleme rasyoları süper değil ama yıllık cirosu 10M Euro iken 20M Euro ihracat anlaşması yaptı, kârını birkaç katına çıkarmayı garantiledi gibi. GSDHO piyasa değeri kadar kasada döviz var ve navlun gelirleri nedeniyle cirosu $ bazlı ağırlıklı, önümüzdeki bilanço döneminde daha görünür olacak bu durum. DOAS'ta kısa vadede çok beklentim yok ama çip krizi bitince 2022 onun zamanı olacak. AKSA ise orta ve uzun vadeli tuttuğum bir hisse, kimi zaman bakmıyorum bile fiyatına. CEMTS ise çelik dökümcü otomotive çalışıyor rasyoları oldukça olumlu diye aldım, çok fazla yok. CUSAN vardı bir de iyi kar bıraktı ama 3. çeyrek bilanço üzdü biraz. 4. çeyrek takip edeceğim.

Takip listem ise,
    CIMSA
    YKSLN
    AKSEN
    TTRAK
    EGSER
    ISMEN
    güzel kağıtlar.. bende de vardı aksa, aynı mantıkla tutuyordum ama fiyatına bakıyordum, bi ara kaptılar elimden, sonra düşen borsada yukarı çizdiler, geri alamadım.. çimsa tartışmasız en iyi çimento kağıdı, zaman zaman alıp deniyorum.. gsdho/gsdde vardı tutamadım, kaptırdım, uçtu ikisi de

aghol taşıyorum- aefes, ccola, mgros vd halka açık iştirak portföyünün yüzde 40 fiyatından işlem görüyor, daha geride mcdonalds, and gayrimenkuller gibi halka açık olmayanları saymıyorum bile, 25 TL üstünde çok istikrarlı bir yükseliş platosuna girdi.. satmam bunu

polho ve ecilc izliyorum, ikisinin de çok acaip arsaları var, yakında projeye dönüşeceklerdir, her arsa büyük hikaye

6. Arsa fiyatı ecilc değilde eczyt daha çok yansıdı..
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    güzel kağıtlar.. bende de vardı aksa, aynı mantıkla tutuyordum ama fiyatına bakıyordum, bi ara kaptılar elimden, sonra düşen borsada yukarı çizdiler, geri alamadım.. çimsa tartışmasız en iyi çimento kağıdı, zaman zaman alıp deniyorum.. gsdho/gsdde vardı tutamadım, kaptırdım, uçtu ikisi de

aghol taşıyorum- aefes, ccola, mgros vd halka açık iştirak portföyünün yüzde 40 fiyatından işlem görüyor, daha geride mcdonalds, and gayrimenkuller gibi halka açık olmayanları saymıyorum bile, 25 TL üstünde çok istikrarlı bir yükseliş platosuna girdi.. satmam bunu

polho ve ecilc izliyorum, ikisinin de çok acaip arsaları var, yakında projeye dönüşeceklerdir, her arsa büyük hikaye

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •