4 üye ,13 ziyaretçi.
Millet biinclenecek .Ýyi okuyun ky kardeþlerim.Feodal Twitter AÐA larinin k oleliginden kurtul.
Hissenet hepimize yeter de artar bile.
4 üye ,13 ziyaretçi.
Millet biinclenecek .Ýyi okuyun ky kardeþlerim.Feodal Twitter AÐA larinin k oleliginden kurtul.
Hissenet hepimize yeter de artar bile.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Hatip aða, önceden hissesi olanlarýn maliyeti çok yüksektir. benim ve sizlerin aldýðý lotlar olaylardan haberi olmayan düþerse tekrar alýrIm kar ederim diyenlerindir büyük bir ihtimalle, Amor beyin burada yazdýðý hisse kýsa sürede 1 $ seviyesine geleceðine inanýyorum. bu arada satanlar ertesi gün alamayacaklar gibi, bir haber imalata baþladýk diye kapa haber düþer ise ayrýca bu þekilde bu þekilde gider ise 24 ocakta 6 TL Y.T.D.
Bence en önemli haber tahsisli, eðer yuksek oranda baþarýlý bir tahsisli arttýrým yapabilirlerse kýsada çok guzel hedefler potaya girer... Ky de dikkatli olmalý bellý fiyattan sonra atlamamalý belirli fiyata ulaþtýktan sonra kýsada üzebilir, aman dikkat etsin yeni alacaklar ky olarak bizler parayý kolay kaybeder zor kazanýrýz...
Aðam burada patron diye birþey yok.Yonetim kurulu var.Hissedarlik deðiþiyor sürekli.Ali Çakýroðlu 26 haziran haberin de 1 milyon 300 bin lot civarý 0.30 dan Ali Penah Özyiðit e hisse satmýþ.Borc ödenmiþ.Simdi Ali Penah bir miktar mal satmýþ.Bir ara Mehmet korktuðu almýþ satmýþ.12 MÝLYON 165 bin lotta 300-500 bin lotlar önemli deðil.Alsin satsinlar önemli deðil.
Yüksek bir tahsisli ile bu sirkete bir para babasý patron gerekiyor.Bu gerçekleþirse lotumu artiracagim DÝRÝLÝÞ BALAT EFSANESÝ NDE
Yer Ýmleri