Originally Posted by
murat doğan
kap açıklaması iştirakimiz berka balata sanayi ve ticaret a.ş., manisa / turgurlu organize sanayi bölgesi'nde bulunan fabrika yatırımları ve üretim faaliyetleri ile ilgili 10 personel alımı yapılmış olup,bakımı tamamlanan makinaların üretime geçmesi sağlanmıştır.bu işlemler bundan böyle artarak devam edecektir.
Tüm yatırımcılarımıza duyurulur
ali çakıroğlu
yönetim kurulu başkanı
ytd

Originally Posted by
meho
brabo sayin kralkobra iyi sorular sormussun.. Ama cevap yok...bizim formlarda belli isimler belli hisse formlarina coreklenmisler ve sanki dersin tahtayi oynatan sahis bu..bu senet icin yazmiyorum geneli boyle..bir bakmissin kagit ucacak kanatlanmis , kagidi satmistir ,olmadi grafik gostermis sattirmistir.. Sonrada gelip kagidi baslar kotulemeye son kalan muridletide dokmek icin..tabi bu senette o is olmadi..sayin murat dogan bire bir cikis ivme noktalarini yazdi, ve millet karini yapti..ama yinede anlasilan bu virus balatin islerini biraz aksattigi anlasiliyor..
sorulan soruların cevabı resmi olarak kapta var ...
* şirkette balata üretiliyor
* üretim ali beyin dediği gibi devam ediyor..
*fabrika çalışıyor yukarıdaki açıklamada gözüktüğü gibi.
* normal üretime geçtimi ne demek bedavadan maaş mı verelim 15 kişiye
lütfen kap okumadan burada soru sormak doğru değil hayırlı sahurlar bu arada meho kardeşim zararın çıktı kar bile ettin seni 3,45 te sattırmayan öz güven nedir bana açıklarmısın ben bile 3,20 hedefi verirken sen neden tuttun bana mı güvenmedin d
))
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 26-04-2020 saat: 00:50.
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri