YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Þöyle düþünelim mi?
Bist te iþlem gören bir firmanýn sahibisin.
Diyelim ki firman 10 sene once borsada iþlem görmeye baþladý.
yine diyelim ki 10 sene once borsaya kote olduðunda 10$ üzerinden hisselerin satýldý.
Eger ihracat yapan bir firma isen, ve kasanda euro ve dolar varsa bugün dolar 13.50 den euro 15.50 den borsadaki kendi mallarýný geri almaz misin?
Hesap yapýp da hisselerinin deðerinin 1 $'a düþtüðünü görürsen yapacaðýn en karlý yatýrým budur!
ORNEK MI?
BBVA GARANTI HISSELERIDIR.
Ýhracat yapan firma sahipleri kendi kâðýtlarýnda 'geri alim' açýklayarak kendileri için altýn Vuruþ'u balattýlar bile.
Sen ben hala, xx dirence geldi, mal sisti vb derken hem de..
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Peki..
Madem ihracaat yapan eden karlý güzel bir þirketsin de ederin neden 10 dolardan 1 dolara düþtü..
Dolar 10 senedir devamlý yükseliyor..
Yada bu düþüþ de daha evvel neden alým yapmadýn..Ýzledin durdun..(hatta hisse satýþlarý , açýða satýþlar ile de gaz verdin belki bu düþüþe)
Demezler mi adama..?
10 sene boyunca kadýna hakaret aþaðýlama ilgisizlik þu bu..
Kadýn boþanmak isteyince de ..salya sümük ama ben seni çok seviyorum..
Olur mu?
Baþlýðý meþgul eden sevgili gereksiz! arkadaþlar, lütfen kendinize özel baþlýk açar mýsýnýz? Ne isterseniz orada tartýþýn kardeþim..
Biz buraya BaBo abimizin graflarý için geliyoruz.
Yer Ýmleri