Bir 50 aldým. bir 50 içinde bekliyorum. Yalnýz yarýnda tabandan verirseler 300 lot alýrým.
Bir 50 aldým. bir 50 içinde bekliyorum. Yalnýz yarýnda tabandan verirseler 300 lot alýrým.
Gelecege yatirim yapacaksa, þuanki fiyati ve muhtemele yarin daha düsük olacaksa , buralar firsattir. Bugün biraz aldim, yarin da bir miktar dusunuyorum.
Þu ana kadar 125 almýþým ve 25 lot daha deðiþik kademelerde var. Ben esasen Viop yatýrýmcýsýnýn ve oradan kazandýðým parayý güvendiðim hisselere yatýrýyorum. Bugun gelecek Viop karý ile yarýn da 300-500 lotarasi alabilirim ama birazda yarýn ki hareketler belirleyici olacak.
Selamlar,
Aranýza yaklaþýk 10 gün önce katýldým. Bu hissede güzel bir hikaye olduðunu düþünüyorum. Selam vermek istedim..
Hoþgeldiniz.Öncelikle hayýrlý olsun. Hissenin fiyatý son zamanlarýn moda deyimi ile içsel deðerine göre çok ucuz. Siz yine erken almýþsýnýz diyebilirim. Hikayesi yeni baþlýyor ve KAP'a güzel haberler geliyor. Burasýnýn yeþillenmeden önceki son zamanlarýndayýz . Dutluk zamanlarýnýn son demleri.
Tabi bunlar kendi düþüncelerim.
07.01.2021 tarihinde Kalyon Enerji tarafýndan
baþlatýlan ve MÝA Teknoloji – AselsanNET iþ ortaklýðýnda yürütülen Avrupa’nýn
ve Türkiye’nin en büyük Güneþ Enerji üretim tesisi olan Karapýnar Yeka-1 GES Enerji Tesisleri Güvenlik Sistemleri projemiz baþarýyla tamamlanarak AselsanNET
firmasýna teslim edilmiþtir.
20 Milyon m2 alana kurulumu yapýlan, toplamda 3 Milyon
500 Bin Panel ile 3 Milyar Kilovasaat üretim kapasiteli tesis, devletimiz ve
milletimiz için kritik öneme sahiptir. Diðer ülkelere örnek teþkil eden, dünya
çapýnda büyük ve önemli bir yere sahip olan böyle bir tesisin, güvenliðinin
firmamýza teslim edilmesi bizleri gururlandýrmaktadýr.
Tüm çalýþanlarýmýza ve paydaþlarýmýza teþekkürü bir
borç biliriz.
Toplam proje bedeli: ( 5.340.557,55 ?
+ 3.125.269,59 $ )
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Yer Ýmleri