
Originally Posted by
yarasa
Hisse satýþý için görüþmeler yapýlýrken hisselerin düþmesini hiç bir patron istemez. Ama buna raðmen hisseler borsadaki çok çýkan hisselerin düþüþ furyasýna dahil oldular.Çok zaman hisseler geleceðe göre fiyat alýr fakat bazý hisseler bunu çok abarttý.Gelecekteki kârlarý çok zaman 1 e 1 tahmin etmemize raðmen hayali olmasýn ,ne malum o kârý getireceði denmesin, bu sefer 9 aylýklara bakalým.
Çok çýkan ve çok düþenlerin bu günkü f/k larý: Favori hisselerimden Kontrolmatikle baþlayým da yanlýþ anlaþýlmasýn, fk sý 162,smartg 206,gesan 85, hektaþ 52, sasa 29, ve mia 22
Bu fk lara yorum yapmýyorum.Herkes kendisi yorumlasýn.
Mia 'nýn hisse satýþý bu düþüþten sonra 170 ve üzeri bir fiyattan olmazsa tahminim patronlar bir süre bu satýþý ileriye býrakýrlar. Çünkü bu günkü fiyatlar bana göre cazip olmaz, nerdeyse yýl sonu kârýna denk gelen bir satýþ olur. Ama tabiiki kendileri daha iyi bilir.
Mia ile ilgili konuþacaksak ; þirket bu güne kadar kendi gücüyle geldi, bundan sonrada yüksek teknoloji kadrosu ile hýzlý bir þekilde hedeflerine ulaþacaktýr
Yer Ýmleri