Originally Posted by
bbekr
Burda yazmýþtým toplam 30 milyon euroluk bir ihale. Konsorsiyum 3 firmadan oluþuyor galiba. Miatek e pek birþey kalacaðýný sanmýyorum.
Cuma günü atýlan Kap haberide sýkýntýlýydý. Þirletin Kap haberi atmasý sýkýntý deðil,hatta çok güzel bir hareket. Ama piyasada bu haberleri pozitif veya negatif aþýrý spekülasyon yaparak kullanan kesimler var. Cuma günkü Kap haberini de ayný þekilde kullanýp seçim öncesi küçük yatýrýmcýya tavandan malý sattýlar. Kap haberinde Natoya fiyat verilebilir diye bir haber var, piyasada sanki ihaleyi kazanmýþ gibi hisse hareket ediyor. Fiyat vermeyi geçtim o ihaleyi kazandýðýnýn kap haberi verilse ne olur. Borsamýzda iþlem gören tek kalemde o fiyatlarý ihracat yapan firmalar var. Kap haberi atýyor hisse yerinden oynamýyor. Yarýn bir gün ihale kazanýlsýn yine tavan olur, orasý ayrý mevzu. Benim gözümde hisseyi tavan yaptýracak bir kýymeti yok. YTD
iPhone cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP.ORG sitesine baktým, mia teknoloji kap haberlerinde bol bol "Ýþlem Sýrasý Durdurma Bildirimi" var. Bu konuda çok istikrarlý maþallah
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri