Ponzilerin içinde en çok dusenj kaç gündür. Bu haber güzel ama beðendim yarýn poz açarým düþük acarsa
Ponzilerin içinde en çok dusenj kaç gündür. Bu haber güzel ama beðendim yarýn poz açarým düþük acarsa
Þirketimizin %100 oranýnda pay sahibi olduðu Tripy Mobility Teknoloji A.Þ.'nin ödenmiþ sermayesi potansiyel büyüme ve yatýrýmlarý dikkate alýnarak 1.000.000 TL' den 10.000.000 TL' ye artýrýlmýþ olup, tamamý nakden ödenmiþtir.
Kamuoyunun ve yatýrýmcýlarýn bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Yeni bir KAP gelmiþ. Ama bizim MÝATK terkedilmiþ yerleþim yeri gibi sessiz ve ýssýz(fiyatdaki baský anlamýnda). Tüm MÝATK yatýrýmcýlarýna hayýrlý olsun.
Fazla yazmýyoruz ama yakýndan takip ediyorum.
Þirketin yatýrýmlarýný, vizyonunu ve faaliyet alanlarýnýn önemini belirten çok deðerli paylaþýmlar yapan paydaþlar var zaten. Kendilerine þükranlarýmý sunuyorum.
Güzel haberler prim yaptirmiyor yüzde 30 düþtü hisse. Enteresan. Neyse salarsa alýrým çýkarsa staraim
Önemsiz bir kap gibi görünebilir, týpký bir önceki kaptaki küçük görünen 490 bin $ gibi . Bunlar þirketle ilgili çok büyük haberler aslýnda. Bunlar ilerde daha iyi anlaþýlacaktýr. Þirketin özellikle yurt dýþý ve yurt içi faaliyetlerine paralel olarak bundan sonrada haber akýþý artarak devam edecektir.
Satýlacak hisselerle ilgili haber sabýrsýzlýkla bekleniyor. Yabancý kurumsal kim ve satýþ fiyatý ne olacak. Satýþ fiyatý yaklaþýk piyasa fiyatýndan olabilir. Ya da belki de bir ihtimal ama daha yüksek bir fiyattan da olabilir. Þirketin yüksek büyüme potansiyeli ve hýzý bu ihtimali düþündürüyor. Þirket mobilite ile ilgili anlaþmalar için 2023 ü iþaret etti .Ancak þirketin diðer faal. alanlarý ile ilgili
hisse satýþýný da içeren bir yatýrým alma anlaþmasý da olabilir.
Yani nasýl bir haber gelirse gelsin hiç farketmez ; gelen haber son derece olumlu olacak ve yüz güldürecektir diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri