Cuma tabandan ilk alýþý yaptým...Devam da edeceðim...1 aylýk ceza süresi baskýlama yapacaktýr ama haftaya artýk yukarý dönüþ baþlar diye düþünüyorum....
Yeni iþ haberleri oldukça bu þirketi çok ucuza vermezler...
Cuma tabandan ilk alýþý yaptým...Devam da edeceðim...1 aylýk ceza süresi baskýlama yapacaktýr ama haftaya artýk yukarý dönüþ baþlar diye düþünüyorum....
Yeni iþ haberleri oldukça bu þirketi çok ucuza vermezler...
Sermayesi, dolaþýmýndaki lotunun az olmasý, büyüme odaklý projeleri kapsamýnda ümit vadeden bir þirket..Umarým güzel yerlere gelir.
Yatirim Tavsiyesi Deðildir SM-A235F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazarteside fýrsat verebilir tabandan.Þahsen deðerlendirmeyi düþünüyorum ..
Yatirim Tavsiyesi Deðildir
SM-A235F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç öyle düþünmeyin uzun soluklu düþünün..saha bedelsiz var..Yurt dýþý saðlýk enerji ve bir çok proje.. Bölündüðünde maliyetinin düþecek asýl bölünüp bölündüðü yere gelirse tadýndan yenmez..Yabancý gibi alýp unutmak lazým..
YTDSM-A235F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýnýz. Aldýðým enerji hisselerinde al unut yapýyorum. Uzun vade bakýnca yukarýdan da almak zaman içinde önemsizleþiyor aslýnda..Olay sadexe psikolojik..
Bölünmeler, fiyat artýþlarý ile ilk maliyetlerler ileride sönümlenip gidiyor..
Faaliyet raporunu okudum. Hoþuma gitti..
Umarým hepimiz bol kazançlar saðlarýz.
Ýnþallah, temennilerinize caný gönülden katýlýyorum..Saðlýcakla kalýn..Dediðiniz gibi faaliyet raporlarýný okumak çok önemli.Bilinçli ve ileriye yatýrým yapmak lazým..Þirket doðru yolda gidiyorsa er geç ederini bulacaktýr.
YTD
SM-A235F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim
Syglar..
Yer Ýmleri