Originally Posted by myfinans Galiba öyleydi, Tüm kadro kayıp valla, ikimizden başka kimse kalmamış. Ustad emin olun eskilerin hepsi buradadir. Yavas yavas acilirlar
Webster üstat hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dolares 25 olacak deyolar sarılalım mi Benjamine ne dersiniz
Originally Posted by Webster Ustad emin olun eskilerin hepsi buradadir. Yavas yavas acilirlar myfinans burdaysa herkes buradadır...
Originally Posted by chaplin myfinans üstat halka arzlar ile hala ilgileniyorsanız #cwene hatırı sayılır lot verebilir garanti bbva katılmayacak. İlgileniyorum ama gelen üç kuruşluk hisse olunca bıktım artık. Hele söke de 2 tane gelince iyice soğudum bu işten. Originally Posted by Economics myfinans burdaysa herkes buradadır... Burda... Ama emmi nerde?
Originally Posted by myfinans İlgileniyorum ama gelen üç kuruşluk hisse olunca bıktım artık. Hele söke de 2 tane gelince iyice soğudum bu işten. Burda... Ama emmi nerde? O da burdadır. Fiyatı kaldırıp daldırmak onun işi...
Originally Posted by Economics O da burdadır. Fiyatı kaldırıp daldırmak onun işi... Bir ara avatarını kazma sapı yapmıştı. Gelse de şenlense ortalık.
Originally Posted by Webster Ustad emin olun eskilerin hepsi buradadir. Yavas yavas acilirlar Takipteyiz sayın Webster. Ders yoğunluğundan burada yazmak pek de mümkün olmuyor M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Ustad emin olun eskilerin hepsi buradadir. Yavas yavas acilirlar işler çok yoğun ama takipteyiz
Forum Rules
Yer İmleri