Arkadaþlar rahatlayýn bence......!!!!
Artýk 231 in altý yok bana göre........!!!!!
Artýk zamanla 231-400 bandýna oturur.....Belki de bu akþam belki de 2-3 yýl içinde bir bedelsiz ile 2000 ile 3 bin tl arasýnda bir yerelere gider tahminen.....Deli kardýr bu.....!!!!
Viking gibi arkadaþlarýmýzýn bu bedelsizi göreceðine inanýyorum...MIÞIL MIÞIL arkadaþýmýz ise 6 ay bekleyebilirse onun da göreceðine kanaat getiririm....!!!
Saman alevi gibi yazýp çizip kaybolanlara laf etmeye bile gerek yok.....!!!!
Mýþýl mýþýl arkadaþ burayý hiç terketmedi. bizim aþkýmýz pazara kadar deðil mezara kadar.
mýþýl mýþýl 239.50
235.50 tek emirle 104 lot alýþ yazaný da kutluyorum. Buralardan hissenin döneceðini tahmin etmiþsiniz. Tebrik ederim. Kazancýnýz bol olsun.. mýþýl mýþýl devam..
ytd deðildir
Arkadaþlar tüm maillerimizi okuduklarýný söyledi vede anladýðým kadarýyla bayaðý yoðun bir mail bombardumaný var.Ýllaki
durumu yönetim kuruluna iletiliyorlar.Lütfen düzenli þekilde isbir@com.tr ve info@isbiryatak.com adreslerine mailinizi yollayýnýz.Baský baský,baský lütfen.Ýnanýn maillerden bunalmýþ gibiydi ''hergün sürekli yatýrýmcý maili geliyor '' diyordu.Ne zaman mail yollamayý býrakýrsak ne zaman olaðan genel kurula katýlýmý yeterince saðlamazsak o zaman hiçbirþey bekleme hakkýmýz yoktur.Lütfen herkes +90 312 418 10 43 Ýþbir Holding telefonunu arayýp ordan ortaklar bölümünden ilgili kiþiyle görüþebilir.Hem bilgi alabilirsiniz,hemde yönetim kuruluna maillerin iletilmesini yine isteyiniz. Unutmayýn biz hem kendimiz hemde yýllar boyunca bir gelir elde edemeyen ortaklarýn ;2015 YILINDA verilen BEDELSÝZ SÖZÜNÜ TUTMAYAN YÖNETÝMDEN hakkýmýzý alacaðýz .Ekstaradan size bugün olaðan genel kurulu yapýlan SUMAÞ þirketinin toplantý tutanaðýnda yazýlan maddelerden birini yazýyorum ''11- Dilek ve temennilerde söz alan Bülent Ýbrikçioðlu Þirketin Borsa'da üst pazara geçmesi konusunda bilgi istedi.'' Bizde hem toplantý maddelerine uygun yerde muhalefet þerhlerimizi nedenleriyle yazdýracaðýz.Ayrýca ÝÞBÝR HOLDÝNG toplantýsýnda dilek temenniler kýsmýnda konuþtuklarýmýzýn kabaca yazýlmasýný isteyeceðiz,örnek bedelsiz sermaye arttýrýmý ve bir örnek daha pazar geçiþi ile ilgili.Sakýn yönetim kurulunun insiyatifine býrakmayalým yoksa yuvarlak laflarla ortaklar þirket hakkýnda çeþitli fikirlerini paylaþtý cümlelerini yazýyorlar;biz bunu istemiyoruz dilek temenniler kýsmýnýnda tutanakta kabaca BEDELSÝZ iþi ve PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ konuþuldu diye yazýlmasý lazým.O zaman çok kiþiden senede talep gelebilir,bol kazançlar..
12 Nisan 2018 ÝÞBÝR DERÝNLÝK-TAKAS-GRAFÝK ÝLGÝLERÝ
![]()
Son düzenleme : sensor; 12-04-2018 saat: 20:04.
Emekli olmama 15 sene var yaþa takýldým gerisini siz hesap edin.Allahtan bir amani olmaz ise.
ARKADAÞLAR ÖNEMLÝ BÝR AYRINTI GEÇMÝÞ YIL KARLARI 23 MÝLYON DEÐÝL 39 MÝLYON GÖRÜNÜYOR,DOLAYISIYLA EN BASÝT BEDELSÝZ MÝKTARI 1 E 75 DEÐÝL 97 OLUYOR,Yani hiçbir þey yapmadan yaklaþýk 1 e 100 civarý BEDELSÝZ verme potansiyeli var,MAÝLÝN BEDELSÝZ SAYISINIDA güncelledim.ÖNEMLE BÝLGÝNÝZE!!!
Lütfen isbir@isbir.com.tr ve ayrýca info@isbiryatak.com adresine ayrý ayrý mail göndermeye devam ediniz.!!!Þirkete aþaðýdaki maili deðiþtirerek veya aynen veya kendinize göre bir mail yollayabilirsiniz...
'' Ýyi günler.Ben ÝÞBÝR HOLDÝNG ortaklarýndan ...
Ýþbir Holding olarak þirketimizin en iyi yerlere gelmesini canýgönülden istiyoruz . Bu sene yapýlacak olaðan genel kurul öncesi ; daha önceleri olaðan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yýlýnda söz verilen Bedelsiz sermaye artýþý hala yapýlmamýþ durumdadýr ve bu konuda yönetim kurulu karar almamýþtýr.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasýnda özellikle sermayesi küçük olan þirketlerin yüksek oranda BEDELSÝZ SERMAYE arttýrýmý kararý almalarý durumunda þirketin piyasa deðerleri aþýrý artýyor en son örnek olarak YONGA þirketi Bedelsiz sermaye arttýrým kararý aldýktan sonra þirket piyasa deðeri çok kýsa sürede 10 kat artmýþtýr.Burçelik,Netaþ gibi þirketler diðer örnekleridir.(10-30 kat arasý artmýþtýr).Þu anda ÝÞBÝR HOLDÝNGÝN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiþ yýllar karýnda yaklaþýk 39 Milyon TL bulunmaktadýr.Baþka bazý kalemlerde ilave edilebilmesine raðmen en basitinden bu 2 kalemde þirketin 1 e 97 (%9700) BEDELSÝZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttýrýmý için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alýncak kararla þirket deðeri çok yukarýlara çýkacaktýr.
Ýkinci bir hususta þirketin Pazar deðiþikliði iþidir.Þu anda þirket piyasa öncesi iþlem pazarýnda iþlem görmektedir ama normal iþlem görmemektedir ,buda ÝÞBÝR HOLDÝNGin gerçek deðerine ulaþmamasýna neden olmaktadýr.Bunun için yapýlacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiþ için borsaya baþvurma kararý alýnmasýdýr.OSTÝM adlý þirkette sizinle ayný pazarda iken karar almýþtýr ve ana pazara geçmiþtir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
Sizlerden þirket hissedarlarý olarak isteðimiz BEDELSÝZ SERMAYE ARTIRIMI ÝÇÝN SADECE SÖZ VERMENÝZ DEÐÝL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ ÝÇÝN BORSAYA BAÞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
1968 yýlýdan beri büyüme eðiliminde olan bu büyük þirketin hissedarlarý olarak ; bu kararlarýn alýnmasý durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak þirketimizin deðeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olaðan genel kurulda gerekli dilek temenniler kýsmýnda BELÝRTMÝÞ OLDUÐUMUZ BEDELSÝZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu konuþulacak olup diðer olaðan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacaðýmýzý vede muhaletlerimizi tutanaða uygun þekilde iþleteceðimizi belirtmek isterim.
Ýþbir holding olarak çalýþmalarýnýzda baþarýlar diler bizim bu belirtmiþ olduðumuz hususlarý dikkate almanýzý istirham ediyorum.Tüm belirtmiþ olduðum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alýnmadýðý takdirde ÞÝRKETÝN ÝYÝ YÖNETÝLMEDÝÐÝ belirtilerek hissedarlar olarak OLAÐANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceðiz vede önümüzdeki yýl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun deðiþtirilmesi talep edeceðiz.
Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 8 Mayýs 2018 salý günkü genel kurulda BEDELSÝZ BÖLÜNME ÝÞÝ VEDE ÞÝRKET PAZAR DEÐÝÞÝKLÝÐÝ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara baðlanýr.
Herkese ayrý ayrý teþekkür eder,iyi günler dilerim.
Ýsim :
Tel:
Adres:
''
Demekki olunca oluyor bugün akþam kerevitaþta %2670 bedelsiz haberi geldi, yani 1 lota 26,7 lot verecekler,sermayesi biraz fazla 23 milyon TL ve mal ülkerde toplu ne hareketler olur bilemeyiz.Ama Bunun yanýnda sermayesi 635.000 TL olan ve en az 1 e 100 bedelsiz ve pazar deðiþikliði olabilecek þirket olan ÝÞBÝRde neler olabileceðini giderek yaklaþan genel kurula doðru hareketlenmeler gösterebilir,ama asýl beklenti ortaklarýn düzenli olarak yukarýdaki veya benzeri maili þirkete atmasý ve genel kurulda 1968 den beri gelen rahatsýzlýklarýn dýþa vurumu ve bu yönetimin 2015 de vermiþ olduðu BEDELSÝZ SÖZÜNÜ yerine getirmemesine ÝSYANNNNN,genel kurul kararlarýn red verip bir ilki yapma ayrýca pazar deðiþikliði gibi radikal bir deðiþikliði için þirketin yöneticilerini zorlama,þirket yönetimi görmediði muhalefeti bu yýl yakýn zamanda yapýlacak genel kurulda görecek,lütfen olabildiðince genel kurula katýlým yapalým.
Son düzenleme : sensor; 12-04-2018 saat: 21:32.
Ýþbirin istese 200 katýn üzerinde bedelsiz verebileceðini herkes biliyor mu ? hatta þunu da söyleyeyim. Þirket varlýklarý bina, arsa, fabrika vb. reel olarak deðerlemesi yapýlsa 300 kat olur mu ? onu da ben bilemiyeceðim ama þirketi yönetenler çok iyi biliyordur. 16 yýldýr neden sermaye artýrýmý yapmazlar. Ortada bir hazine varsa ne zamana kadar gizleyebilirler ki ! maddi ve manevi mesuliyetlerini farkýna varmalarý lazým. Ben olsam þirkete ciddi bir maliyeti olmayan bir defaya mahsus yüklü bir sermaye artýrýmýný yaparým. Hem þirketin piyasa deðerri hem de bilinirliði, populaterisi artar . hoþ olmaz mý . Hem þirketteki hem de yatýrýmcýdaki stres biter ayrýca onlarca yýldýr ortak olan insanlarýn yüzü güler sevap olur..
ytd deðildir
Yer Ýmleri