Hakikaten cinali bey cok baþarýlýydýnýz sizin tel alacaktým bi türlü müsait olmadýnýz NASIL ÝLETÝÞÝME GECERÝZ Mamamiya6@hotmail.com burdan görüþelim
Hakikaten cinali bey cok baþarýlýydýnýz sizin tel alacaktým bi türlü müsait olmadýnýz NASIL ÝLETÝÞÝME GECERÝZ Mamamiya6@hotmail.com burdan görüþelim
mutlaka ulaþmam lazým size
bekliyorum
Cinali bey in arkasýnda oturan söz alýp konuþan bendim ve cinali beye destek verdim ama katýlým çok azdý . Bu yönetim barsadan falan hiç birþey bilmeyor .Asýl þirketi yöneten genel müdür olan kiþi yatýrýmcýnýn hissedarlarýn para kazanmasýný istemiyor 3300 ortaðýn haklarýný korumayý falan düþünmüyor .50 yýl önce kurucu ortaðýn hissedarlýðý ortadan kaybolmuþ zorla avkatla tesbit ettirmiþ ama 50 yýl önce dedesinin yatýrdýðý 3000 tl nin bugün 1 lot hisse bile etmediðinden borsaya kote olamadýðýný gördüm . Ayrýca bugün avkat arkadaþýmla görüþtüm iþbir holdink hakkýnda iki davada kazanmýþ birisi yine almanyadaki iþcilerden. Ortak olduðu halde hissedarlýðý kabul edilmemiþ bir vatandaþýn haklarýný aramýþ hissedar olduðu bulunmuþ ama bedelli sermaye artýrýmlarýna katýlmadýðý için hisseleri borsaya kote olacak kadar deðerde olmadýðý ama vatandaþ babasýnýn anýsýna bir lot olmayan hisseleri saklayacaðný belirtmiþ iþte ÜLKEMÝZDE HALKIN KATILIMI COK 0LAN ORTAKLIKLAR DENETÝMSÝZLÝKTEN VATANDAÞIN ORTAKLIÐI ÝYÝ NÝYETÝ SUÝSTÝMAL EDÝLEREK KÖTÜ NÝYETLÝ YÖNETÝCÝLERÝN ELÝNE GEÇTÝÐÝNDE ALIN TERÝYLE KAZANDIÐI PARALARINI BAÞKALARI BOL KESEDEN HARCIYOR.Ben bugün Eryaman arsasýnýn büyük bir meblað fiatla satýldýðýný bunun hissedarlara hisse olarak yansýtýlmadýðýný hatýrlattým ve bana açýklayýcý cevap vermediler. Bu yönetim bu þirketi büyütme niyetinde deðil olduðunu gördüm
Olay net adamlar ortaklara aptala yatýyor
Bir an önce durumu hukuka dökmek lazým
Yer Ýmleri